>

It's All Beacuse Of You

Drar snart till ulven med Michis. De är ett ställe man bara är på typ :p Lite svårt att förklara. Det brukar typ bara vara jag, Michis, Simon och Mustafa där. Vi sitter bara på övervåningen och pratar typ.
Asså, jag har aldrig något att skriva på bloggen.. Vad ska jag skriva om? Ge förslag!
På onsdag blir de Grand med Michis. Ska kolla på när Simon's band spelar. Och i helgen är det HEBO-pokalen i Almunge skola. Så alla som har lust, kom och kolla in lite bilar! Spanska gruppen kanske ska stå och sälja kolor och kakor oxå.
Juste, alla som vill köpa Farmors havreflarn med choklad, Kajsas cafékakor eller Lillebrors kolor kan messa mig om det. För jag har massor kvar!


Jag längtar tills i sommar Michis!



p u s s

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

stuck in the moment

Now Romeo & Juliet
Bet they never felt the way we felt
Bonnie & Clyde
Never had to hide like
We do
We do

You and I, both know it can't work
It's all fun and games
'Til someone gets hurt
And I don't,
I won't let that be you
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

söndag

Hej.
Nu sitter jag i min säng och har nyss kollat på stylisterna. Skitbra program på kanal5play :D Jag gillar ju sånt som nii vet, Alltså kläder, smycken och allt med att alla har en egen stil (utom i vår skola där alla ser ungefär likadana ut..). Hoppas jag kommer jobba med något sånt. We'll see we'll see.

Ja idag har jag bara legat på soffan och dött. Ätit kolor och snackat med mamma och Lotta. Sen hängde jag med pappa när han lämnade Louie i Edsberg. Men jag somnade påvägen hem..

Vad händer imorgon då?
Jo för min del är det skola igen. Jag tycker att det både ska bli kul för jag har saknat älskade kalle och mille. Emilio träffade jag bara en liten stund, typ 20 minuter när han var här med sin mamma i onsdags för att hämta kolor. Och Carl har inte hämtat kolorna så han träffade jag senast föööörra fredagen :( Tragedi.  Men efter skolan ska jag åka till ulven och vara med Felicia förmodligen.

Nu ska jag hoppa i ett varmt skönt bad med massor av olja i så att jag luktar gott efteråt! Me like..

Vi hörs kanske senare ikväll men tror ej att det blir så.

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

stan

Hejj. Sitter på bussen hem nu. Gick bara runt och kollade. Åt på donken och har frusit.. Haha jag tycker det är ganska tråkigt på stan. Alltid samma butiker och så. Men behövde komma bort, har ju suttit inne en vecka. Ajja. Jag kanske åker hem till felicia vid sju. Lotta är hos oss + att jag blev ganska trött nu efter stan :p men vi får se.. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

hej.
imorse vaknade jag och åkte hem till min morbror och åt frukost. sen åkte jag hem igen.. nu är mammas kusin här och jag ska typ in till stan med felicia. och beccan.  har absolut inget bloggsug alls nu så jag ger upp..

p u s s




jag har tröttnat nu. det är bara att ge upp.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

boring evening

Nu blir det snart att hoppa upp i soffan med familjen och kolla på någon film. Jag ska äta glass så att det bara skriker om det! Jag har ätit någon macka och lite middag varje dag, jag förtjärnar en stor fet glass, och även om jag hade ätit som en häst varje dag så hade jag förmodligen ätit glassfan ändå! ;) För det är jag, I don't give a shit.

Men ja, sen jag skrev sist har jag inte gjort så mycket.. Legat och kollat på tv bara. Försökt Felicia att träffas, men hon skulle träffa lite andra brudar. Hon frågade om jag vill hänga med till stan imorgon, men det är nog inte så smart egentligen, om jag skulle bli dålig där mitt på stan.. Fast vi får se :)
Måste ju dit med Emilio och Kal också :D Men det får nog bli nästa vecka..
Vi hööööööööörs!


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Thun's

Tjena mors!
Nu kom jag nyss hem från thun's. Vart där med amma, alex, engla och Guy :) Alex köpte massa kläder och jag hittade bara skor. Fick bli ett par ceriserosa converse.  Och nu ska jag spela spel med min bror.l Jag mår mycket bättre idag! Har inte vågat ta tempen, men det känns bra iaf :D Jag får skriva mer sen, vill inte riktigt sitta vid datan nu när jag äntligen mår bättre.. *Juste var till skolan och pussade på Felicia innan thun's (a)



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

har inte orkat blogga idag..

Hejsan!
Sitter i datarummet och läser lite bloggar. Idag har det inte hänt något.. Jag vaknade med 36.6 (YEEES!). Sen somnade jag på soffan och vaknade upp med 38.4 igen... Suck. Så jag har typ sovit, lyssnat på musik och sytt på lite kläder idag.

Och imorgon måste jag komma iväg till thun's! Jag ska köpa skor, en jacka(men kanske inte hittar ngn där.. har kollat förr), hårfärg till mig och min bror, och typ permanentningsmedel. Och en väska, men det finns ingen på Thun's som jag vill ha.
Så den får jag väl leta efter i stan när jag ska dit med Alex.




Haha skämt med hårfärgerna.. Men jag är inne i en period då jag älskar att göra folk irriterade på mig och hur jag ser ut. Så vem vet, jag kanske kommer med 13 olika nyanser av rosa, grönt och blått på måndag? ;)
Men jag älskar verkligen skorna!
Men de har ju inte så snygga på Thun's (haha jag får inte köpa någon annanstans för pappa :p).. Så får se om det ens blir converse, dem är så tråkiga enfärgade där.. Haha :p

Nu ska jag snart käka. Hörs sen!


P U S S
m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

The Pretty Reckless

Jag har inte bloggat på skitlänge verkligen. Men jag har en ursäkt den här gången!
Jag har gått igenom en jävligt jobbig period. Någon annan skulle säkert glömma allt och dra, men jag kan inte göra det. Jag vill lösa att och veta vad som egentligen hände. Vad som gick fel. Och det vet jag nu.. Och jag skulle jätte gärna spola tillbaka tiden och göra det här ogjort. Men det går inte.

Fick mina ringar som jag beställde från Style By Tyra igår oxå! Dem är grymma! Jag älskar dem!

Nu sitter jag och lyssnar på The Pretty Reckless. Det är ett band som stratades av Taylor Momsen 2008.



Taylor Momsen



Nu ska jag dra och käka nått. 





puss

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

michis

Hej. Nu ligger jag i min säng och kollar på sofias änglar (igen, haha). Har mått skit hela dagen.. orkar inte skriva mer, ska sova lite nu. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

så här ser en sjuk, svettig och äppeljuice beroende michis ut .

Sovit gott?Ínte jag, vaknade klockan två inatt, svettedes som en jävla apa, sprang upp och kissade. Gick inte till pappa och han sa att jag skulle lägga mig på soffan. Sov där till ca sex, sen blev det för varmt där också, så jag gick in i mitt rum igen. Vaknade halv åtta för att min bror ville ha hjälp med sin frisyr. Såefter jag hjälpt honom tog jag tempen, 39.3.. Så började jag frysa som en galning, tog på mig mitt andra täcke. Vid tio klev jag upp, åt en macka, tog ut äppeljuicen ur kylen. Sen har jag druckit juice hela dagen. Jag kollade på "letters to Juliet" och den var bättre än mamma och pappa beskrev den. Så skulle jag fördriva tiden lite till mamma kommer hem (om ca fem minuter nu, men då var ju klockan tolv), så jag letade igenom varända jävla film vi har, och alla saknar ljudspår -.- Utom typ "How to train your dragon". Men den såg jag i skolan så behöver inte se den igen x)
Så det är typ min dag än sålänge. nu är det för varmt igen och jag har 38.5 i feber.
När pappa kommer hem ska vi till sjukhuset och få medecin tror jag. Jag vill till skolan. BLÄ! Jag missade textil slöjden idag!! BUHUUU.
Nu dör min data också..



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

ärtor ut!

Tjena mors!
Sitter nu i datarummet och snorar som en galning.. Min bror sitter bredvid mig och räknar pengar. Jag har lovat att följa med honom till stan när jag är frisk. Han ska schoppa loooooss! Najs, jag är avundsjuk :'(
Men i alla fall så kommer jag intejoina skolan imorgon heller.. SAD!

Idag fick jag hem alla kolor och alla kakor som vi ska sälja med spanien gruppen :D Så om ni inte bor för långt bort får ni gärna köpa :D Det är sjukt mycker burkar, hela vardagsrummet är fullt :o
Det kommer upp lite bilder imorgon :)

För min del så blir det väl bara ligga på soffan och sova imorgon. Och olugga spanska och so.. Suck. Nu ska jag kolla på Sofias änglar!
Jonnie och Matthias är så söta :D

peas out

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

varför vara normal när man kan vara som mej ?








bra webcam




p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

ofc I'm home.

God morgon. Jag gick upp klockan sex, sminkade mig, fixade håret och så. Sen säger pappa att jag ska ta tempen. Och ofc hade jag 37.6 vilket är är en grad för mycket på mig.. så det var bara att gå tillbaka till sängen. Men jag kunde inte somna om så jag drog på vakna med the voice. Det slutade nyss.. ganska synd, de är grymma och de har blivit av med han Paul och skaffat en snygg kille :D haha men jag hoppas att jag kan gå imorgon. Because i love wednesdays! Syslöjd + bild (a) på tal om syslöjd så sydde jag en klänning häromdan :) kommer upp bilder senare. Nu ska jag äta lite frukost, för tro det eller ej, JAG ÄR HUNGRIG! WIIIIIIIE! Haha :p puss så länge.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

jag skulle kunna döda för att få vara willow smith.

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Hejsan!
Nu sitter jag i min säng och väntar på att min kära vän emilio ska lägga in spanska glosor på internet så jag kan lära mig lite även fast jag är hemma och är sjuk.. Haha så sitter jag samtidigt inne på fb, ränkar matte och skriver om beatles i svenska.. :p Jag har so läxa till på onsdag & fredag, jag ska kunna varenda jävla stad i hela skandinavien. Och jag är ju grym på geografi.. NAAAHH! Och jag har inte sakerna hemma så jag vet inte hur i helskotta jag ska kunna lära mig det på två & fyra dagar. Asså jag har typ Sverige, Norge och Island till onsdag och Finland och Danmark till fredag. Men det löser sig alltid, Betyget hänger inte bara på det va? :p
Nej nu ska jag forstätta.
Om ni inte har läst Tillsammans-triologin så måste nu göra det! De bäckerna är så grymt braa! :o

Oj nu är det tydligen middag också...



p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

sickness

Good evning!
Nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa ut en till gossip girl bok.. Haha jag såg nu att jag skrev godnatt i förra inlägget x) det jag gjorde imorse.. Haha. Nu har jag bara 37.5 (vilket är lite feber för mig). Fortfarande ont i huvet.. Men för mig är det alltid värst på mornarna.. Så blir det bättre under dagen, sen vaknar man nästa morgon och mår skitkasst igen. Inte så kul..

Får väl se om jag orkar pallra mig till skolan imrogon. Det vore ju typiskt om jag inte mår bra imorgon bitti eftersom jag sa till Felicia i fredags att jag har varit i skolan varje dag sen vi började efter jul! Och annars brukar jag typ vara hemma en ggn i veckan. Så det vore ju synd om jag bröt det nu genom att ligga hemma :(
Men jaja vi får väl se..

p u s s

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

feeeeeeeeever

Helt sjukt. Nu mår jag lika dåligt som igår morse.. Fast nu har jag 39 graders feber också. Jag orkar inte mer. Går och lägger mig i mammas och pappas säng, kollar på massa gamla filmer och trycker ner lite chokladpudding i magen.. That's how I like it.. Nej jag tror jag inte ens tycker om chokladpudding.. Men jag är sugen på choklad och jag eldade nyss upp lite vit cholkad i micron så det här är det närmaste choklad jag kan komma...
Omg jag trodde klockan var typ ett :'(( M&P kommer inte hem förrens typ tre....


godnatt
p u s s

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

jag vill sy något. jag vill ha massor av tyger. göra en klänning med korsett liv. rota fram ett par snygga jävla pumps. ett par knästrumpor och tights.
sen åka någonstans och vara social med folk.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michis is feeling a bit better :D

Jag kommer inte ihåg om det var igår eller idag jag skrev :p
Jag mår i alla fall lite bättre nu, två alvedon, en ipren, ett stort glas fanta och tre mentos rullar senare :D Jag har inte lika ont i huvet längre, ont i huvet har jag, men nu är det mer som det brukar vara och inte så där så jag måste ligga nergrävd djupt under marken för att inte dö av ljuset.. Haha och halsen har jag fortfarande ont i.

Det är sååå synd om mig :( Haha nej jag driver det går inte nöd på mig sitter och lyssnar på underbar musik medans jag känner att det luktar potatis och shnitzel(hahahah hur stavas det?) från köket :D
MAMMA OCH PAPPA ÄR JU HEMMA IGEEEEEN!Inte för att mamma lagar mat så den goda lukten står ju papi för, men att min huvudvärk har släppt är mammas förtjänst som kom in med fanta mentos och knark (a)

Hahah jag får se vad jag hittar på ikväll. Förmodligen ligga och svettas som en gris medans jag kollar på någon film con mi familia :D

Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan dra med mig mamma på en läng jävla promenad :D Det vart jag ruskigt sugen på nu.. Fast usch på att det är så mörkt, och på snön..
Jag skriver väl mer sen.


p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

min lördag.

Jag hade tänkt att gå ut och köra min (& Felix) 'fina' bil. Passa på medans pappa och Felix inte är hemma och kör den liksom. Men näe! Då funkar den inte! Jag ringer pappa och frågar: Kan jag få köra Cittran idag? "Nej, det går inte att starta. Vi får köra när jag kommer hem istället.." svarar pappa. Helvete, jag ville ju köra bara för att pappa inte var hemma! Jag vill inte ha han sittandes i sätet bredvid och typ skrika "SVÄNG HÖGER!" Jag orkar inte med att höra "Felix kan det, Felix körde Cittran asbra idag, Ska du ut och åka Felix?" Allt handlar om Felix i hans värld. "Jag och Felix ska ut och slira nu"....
Skitsamma, jag klarar mig! 

Ikväll ska jag och mamma på 50-års fest. Ska träffa mina kunsiner My och Pontus där. Tove skulle på precamp! Lycka till kusin! :D
Jag, Felix och pappa skulle egnentligen till Rissna, Depå Grande i helgen. Men pappa skulle åka Roslagsvalsen, och Felix skulle kolla på, så vi kunde inte åka.
Så nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Mycke kul... NOT!

see you later aligator! (x 

P U S S  


Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

huvudvärk.se

hej.
jag har så grymt ont i huvet. och i min hals. jag håller nog på att bli förkyld. kan knappt hålla ögonen öppna för att det är för ljust.. ipod helvetet fungerar inte heller. måste skaffa en ny.. pappa får sno en från sitt jobb.. haha nej dom har nog inte det där..
kommer nog inte skriva mer idag. felicia kan göra det tkr jag.

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

justin drew bieber


min exuse till att den blev kass är att klockan var över nio igår när jag gjorde den, och efter nio idag när jag fortsatte. Haha som ni vet däckar jag typ då.. Utom nu när jag typ spärrar upp ögnen för att inte vakna vid åtta imr..
Men nu ska jag sova anyway..

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

läxor

Felcia hade åkt hem. Och nu sitter jag hemma hos mig och hon hos sig. EN FREDAG! Sad so sad.. Vi vrukar ju vara med varandra 24/7 vet ni.. Men nu kan hon ju ta sig i rumpan! :'(

Så jag får ängna mig åt att lyssna på spotify, vara inne på facebook, plugga och fixa musik till min gamlaaaa iPod... Men det är ju härligt det också.. Haha. Ikv ska jag laga mat till Kina, Guy, Engla och alle. Mamma och pappa är ju inte hemma, dom är ju på äventyr i Götet. Men dom kommer hem imorgon. Iaf så blir det fajitas :)

JAG HAR SJUKT MYCKET LÄXOR!
* Spanska: glosor + text + mer glosor (böja Ir-verbet)
* Svenska: Skriva en berättelse om när jag byggde en tidsmaskin och åkte bakåt i tiden (och träffade Beatles, hihi) + skriva två berättelser till
* Engelska: Glosor + verb + text + redovisning om tre personer jag skulle vilja träffa
* Matematik: Räkna ikapp eftersom jag aldrig jobbar när jag ska...

Jag har nog en till, men jag har glömt bort vad...

Nej nu måste jag fortsätta med min iPod.



p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

HEMKUNSKAP

Nu har jag rast och sitter i biblioteket med Emilio :) Vi har Hkk och gör köttfärspaj.. Ganska soft.
Så slutar jag om en halvtimme. För vi har tagit bort matten sista lektionen och satt den på tisdagar isf.

Jag tror Felicia åkte hem, men jag är inte säker. Hon tror att hon har magkatarr.. :( Stackars älskling.
Men nu typ pallar jag inte skriva. Gör det när jag kommer hem!

p u s s

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

justin bäver (det svider att se någon skriva det..)

Hoppsan hejsan :)

Jag är ganska pigg för att vara så trött. Haha men hela den här veckan har jag däckat klockan nio. Utom en kväll då vart det tio och det kändes som typ fyra på morgonen.. Haha men jag är liksom trött nu, men jag vill inte sova. För jag kan sova 45 minuter mer imr än vanligt ^^ plus att jag lyssnar på JB & gör ett collage med mass bilder på han x) Haha jag har inte insett att jag är så besatt av honom, men det är jag faktist.. Jag lyssnar på minst fyra av hans låtar varje dag, och kollar på hans fina ögon varje gång jag klickar upp internet och iGoogle kommer upp.. Haha alla bara mobbar mig nu.. Men jag älskar hans röst, på riktigt. Alla ba "han låter som en tjej....", "han är ful.."
Då tänker jag: Du är dum i huvet. Har du bara hört hans gamla låtar eller? Hans nya, eller ja, nyare är ju bättre!
Så fuck alla som inte gillar honom! (vilket blir typ alla i almunge skola som är äldre än 11..)

Haha btw, jag lyssnade på min iPod på hans ena album, så var Engla (min kusin) och Johanna (min mosters "extra barn") här. Så kom 'Baby' och båda började sjunga på den (+jag då)! Och dom kunde den typ utan till! och typ visste vad den handlade om och vad vissa ord betyder... OMG. Haha Engla är alltså 4 år och Jojjo är 6 el. 7 :p Blev lite förvånad.

Men nog om det. Idag var ganska soft. Jag känner att jag har ca fyra tjej kompisar på skolan, och det är surt när en av dom är i Australien, två av dom orkar inte vara i skolan så dom var hemma och den sista går i en annan klass... Haha det är jag och alla BOYS! Fast det kan vara jävligt skönt också (no offense) :p Tjejer är så utliga och snackar hela tiden om att dom är så tjocka, eller har jag många finnar i pannan?
Killar dom är liksom, eh wtf är jag tjock så är jag. I DON'T FUCKING CARE!
I like it. 

Men vi hörs imorgon.


erkänn, han är beautiful!

p u s s
M
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Tarrangona

Just nu:



Chokladkaka jag fick av mamma efter att ha hjälp henne med jobb.

Pluggar engelska, spanska & geografi


Och lyssnar på Jay Smith (y)


P U S S

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

EMILIOKALFELICIAMICHIS

Hej igen.
Nu har alla precis åkt hem. Jag ska snart sova, men jag måste plugga lite på en so läxa. Fast jag har inge papper hemma så jag får väl inprovisera lite med den :p

Emilio Kal och Felicia är ju med i spanien kommiteén (har absolut ingen aning om hur det stavas :p). Så vi skulle snacka lite om det.. Så fick dom se bilder, och dom sa att det var mycket finare än vad dom trodde x) jag ba "tack...?". Haha kul killar + felicia..
Så kollade vi på en film.. Men efter ett tag kom vi på att alla hade sett den. Och sist men inte minst så sminkade dom mig.. Haha bilden finns på Facebook.. Profilbild nästa ;)

Nej måste plugga nu. Vi hörs imorgon..

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Tusch blogg

HEJ!
nu sitter jag med felicia, kal och emilio hemma hos mig. najjs!
nu ska vi gå
hejdå!

p u s s

Kal Gästblöggar :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D


Tjenare folket som läser denna blogg. MItt namn är kal ja är 14 :P najs va?
Alltså Ja har inte mycke att säga men de är en blogg. Köttfärsbiffar me sås :PP  Monsterblogg 24/7

Hejdå!

Pöss / kal da DJ <333
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

S P A N I E N, that's all i can say!

Hej!
Just nu sitter jag och pluggar spanska och engelska. Jag har nyss beställt 378 burkar med kolor och kakor..
Ska äta pannkaka snart (a)

Haha vi ska ju samla ihop pengar med spanska gruppen(haha vi ska stå på stan och grejer... pinsamt), så vi kan försöka komma iväg till Spanien nästa vår! Vi skulle inte berätta det för någon, men alla vet det ändå, så ni kan också få veta. Kan berätta lite.
Nästa vår (kristihimmelsfärd) så ska vi åka till spanien! Ett område som heter Gran Vista i Alicante. I det området har jag spenderat ca två veckor varje sommar de senast tretton åren. Och en vecka hösten 08.
Vi ska alltså bo i vårt hus (eller ja, min farmor och farfars). Men vi kommer ju inte kunna sola och bada, piña colada liksom, utan vi ska gå på museer och så. Beställa och köpa saker (haha vi kan ju behöva öva upp vår spanska... Vi är ju inte den mest skillade klassen om man säger så..). Men det blir nog muy bien!

Vi har ju ett hus med åtta beddar i och sen ska vi låna hyra ett hus av pappas morbrors kompis eller så.. I ena huset ska jag, Felicia, Kal, Emilio och Emma bo. Och mi padre, för han ska vara med och skrämma små barn.. Haha. Men i alla fall. Då är det ju två platser + en extra säng kvar i det huset. Sen får resten av människorna sova i det andra huset med Helena (spanska lärare) och hennes pojkvän (hennes pojkvän)..
Vi som går i spanska gruppen och som ska med är:
Jag
Felicia
Emma
Emilio
Carl
Kajsa
Isabelle
Rebecca
Simon
Dag

Om det blir något alltså.
Men nu är det så att jag måste fortsätta plugga. Så jag kan lite när vi åker dit ;)


jag, Emma 2010

las palmeras 2010

Emma, jag 2010

Emma, jag, Alexander, Pontus, Engla 2010


p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

det här är vår eftermiddag....

Nu har vi suttit på samma ställe sen vi kom hem klockan halv fyra. Eller Felicia har suttit i soffan en meter bort och spelat super mario med min deprimerade lillebror.. Vi åt glass. Alexander(lyssna nu allihopa!) HAN SLÄNGDE GLASS! First time ever.. Eller den står smält och äcklig på bänken nu... Men vi ska äta KORV nu! För jag var otroligt sugen på det (a) Sedan så beger jag och Felicia oss till ulven ^^

Kommer typ byta blogg snart. När vi orkar fixa den ;)
Hörs




p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

wierd film ;s

hahahah en ev dom underligaste filmerna jag sett! Eller ja, vi såg början och den var jätte konstig. Så vi bytte till "Lake house" istället. Med hopp om att den är bättre :)



p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

movie night

hejsvejjs!
Nu ska jag ta och kolla på film med mami och papi. Sen packa massa grejer tills imorgon. Typ skridskor.. Haha.
Filmen är i alla fall "greenberg". Ingen aning om vad det är för något. But who cares?
Jag skriver imorgon bitti om jag hinner :)




p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Marry You



Ska gå ner och kolla på Solsidan om 10 minuter. Måste bara få min cp-data att funka först.



It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do. Hey babe, I think a wanna marry you!
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

jag är mikrofonkåt

Hejsan.
Nu har jag städat, duschat, läst ut Gossip Girl och satt på mig ett par skridskor. Haha jag köpte nya skridskor igår. 299:- på coop forum ;) Kanske inte världens bästa, men jag åker ju ca två ggr per år också..

Nu kom pappa hem med pizza, så ska hoppa ut till köket och äta med mina föräldrar och min lillebror. Senare ikv kanske det blir någon mtsig film med mami och papi! Emma kanske kommer och sover, men förmodligen inte. Men man kan ju alltid hoppas! Hon drar ju till Australien på tisdag, och är borta i 3-4 veckor :'(

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Hej!
Igår kväll åkte jag till Felicia. Vi skulle bada ed sån där gelé grej igen. Men det funkade inget vidare nu heller.. Så kollade vi på en film "the break-up plan" och ett gammalt avsnitt av Gossip Girl. Sen så sov vi. Och när vi vaknade imorse så åt vi fruksot. Sen ringde min kära fader och sa att han kommer och hämtar mig för att jag fortfarande inte har städat mitt rum (som han så åt mig i torsdags) -.-'

Så nu ligger jag hemma i sängen och vill bara sova. Men jag måste fortsätt stada. Ska snart dammsuga golvet. Sen blir det väl att läsa min bok. Det går väldigt segt med den boken måste jag säga...

Ska fixa en ny blogg till mig, Felicia och Emma(kanske). Men pallar inte ha blogg.se längre, det bara blir konstigt och massa.. Men vi vet inte vad bloggen ska heta..

Vi hörs!

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

I Would Catch A Grenade For You

Sitter och lyssnar på Bruno Mars- I Would Catch A Greande For You. Jag älskar den!



Nu ska jag gå ut och åka med min bil. 


p u s s
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

in the middle of the night.. naah, almost ;)

Hej!
Michis och Felicia här. Vi har nyss kollat på "esay A". Jag (michis) har ju redan sett den på bio med Emma och Lina. Men den är ganska grym så kunde gärna se den igen :D
Och guess what? Jag har en crush..... Again.... Så jävla snygg! OMG!
Nu vart jag väldigt trött. + att Felicia ska dra typ tio imr.. Så vi tar väl och sover nu snart (y)
Om "jag" skriver ngt konstigt på facebook så är det Mustafa som facerapar mig ;)



p u s s
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

Ehm..

Jag hatar en viss person, och jag har inte ens träffat kärringen!

Ehm, jag vet inte vad jag ska skriva. Har liksom inget att skriva..

Nu har jag bloggat lite iaf, så nu kan inte Michis bli arg på mig.

p u s s

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

sony ericsson xperia

Good Afternoon!
Nu ligger jag i min säng med alla ögon jag har fast klistrade på Mustafas mobil. Han lånade min mobil idag is kolan, sen när jag fick tillbaka den så var det inte min jag fick, det var hans.. Men han bytte iaf sim-kort och minnes kort. Men jag har ju inga kontakter nu på hela helgen :p Så om jag frågar vem som skicka sms så är det bara att jag inte har min egen mobil.
Haha jag spelar i alla fall Doodle jump! Hihi grymt kul spel..
Felicia kommer nog snart. Kanske Emma också. Men vet inte om hon kunde. Vi får se. Men hörs senare.





p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Tidinställt medans jag sitter i plugget !

Här kommer lite bilder från den uinderbara veckan när Belgarna var här! För dom som inte vet det så är både jag och Felicia med i en utbytesstudent grupp i skolan. Så i october tror jag, så fick jag hem en jätte gullig kille som heter Maarten Van Schel (finns på facebook bland mina vänner), och Felicia hade en super söt tjej som Heter Lisa Van Gestel eller något sånt (finns också på fb) :p Det var ju genom att belgarna var här som jag och Daniel blev tillsammans, för han är också med i den gruppen. Innan den veckan så tyckte jag att han var skit läskig och cool, han typ rökte och var med alla tuffingar i nian, hade jätte många kompisar. Han hade ingen aning om att jag ens fanns. Så mycket status har jag i skolan ;) Haha men sen så var jag hemma hos honom en av kvällarna de veckan. Så snackade vi jätte mycket och hade mys :D Sen började vi messa och så :) Sen två veckor senare var jag hemma hos honom och vi blev tillsammans :) But everything has an end, right? Klart att jag saknar honom jätte mycket, varje dag jag ser honom i skolan och allting. Allting tog ju slut snabbare än vad jag kan säga kamelbajskorv. Men sånt är livet. Jag hoppas att vi i alla fall kommer att vara kompisar när vi åker till Belgien i mars. Jag har blivit ganska bra kompis med hans belg Thomas. Han sm jag brukar chatta med i flera timmar ni vet ;) Haha nej end of story. Här kommer bilderna. ENJOY!


Min Maarten i grå tröja. Och Emilias Jeroen i grön tröja.
I vit tröja Daniels belg Thomas, I blå t-shirt och mycket hår Simon's Idriss. Och sen Jeroen igen.

Hon som bodde hemma hos Emma, Seija. Och hon som hade det trevligt hos Lina, Marlies.
Idriss & Maarten igen.

Daniel Winberg

Jag och Emilia, mobil nördar som vi är ;) Haha vi skulle kolla efter bilder på Justin Bieber och visa hur lika han och Jeroen är :D

Haha jag har massa mer bilder. Men dom ligger på min andra dator.

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

07.07

God morgon !
Nu är jag precis påväg att springa till bussen. Ska bara vänta på att mamma blir klar. Idag kanske jag ska träffa Emma efter skolan. Men jag tror inte jag kommer orka. Och då blir det bäl bara att åka hem och dö ett tag i min säng.. :p Haha skriver med från skolan.

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

jag älskar denna dam så sjukt mycket.






tack för att du finns, varje dag och varje natt. tack för att du alltid orkar lyssna på mig när jag babblar om massa daniel hela tiden. tack för att du är så underbar och bra på att trösta mig så fort något går snett för mig. tack för att du är så fin. och tack tack tack för att jag får kalla dig min bästa vän!
felicia sofie ahlund, jag kommar alltid att älska dig mest av allt i hela världen. när jag hör ditt namn ler jag bara, jag blir glad. och tro inte att jag är lesbisk nu. jag bara älskar dig grymt mycket och vill vara med dig hela tiden. vill göra allting med dig. varje skund på varje dygn året om vill jag spendera med dig. för du är det finate jag har. och jag ska aldrig låta dig gå iväg från mig. jag ska hålla dig hårt tills dagen jag dör!

o b e s k r i v l i g t h u r m y c k e t j a g ä l s k a r d i g m i n b ä s t a v ä n !

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

min dag..

Hej!
Idag i skolan så har det inte hänt så mycket, so lektion hade vi ju, och det gick faktist bra sen när vi skulle leta på karta efter olika städer i skandinavien (det har ingenting att göra med att Emma satt bredvid mig hela tiden..)
Sen hade vi No lektion, Lisbeth frågade vad vi kallade 'penis och vagina' för något? Så vi fick väl ihop ett par ord, men det var andra klassen som hade fått ihop sjukt mycket ord x) Vi fick mer än 8a i alla fall. Sedan så gick vi till lunchen och jag åt en macka. satt och kollade på daniel. Så gick vi till Ullis (skolsyster) för jag hade/har) ont i huvet, men hon kunde inte ge mig med än 500 mg ipren, för det får man tydligen inte.. Jag brukar ta 1 g ipren och 400 mg alvedon hemma. Men hon ville inte ta på sig ansvaret att ha drogat mig om jag däckade. Haha. Så hade vi idrott och jag var faktist med. Och jag sträckte mitt ena lår. Suck ! Haha jag kommer ha träningsvärk imorgon. Sist men inte kortast hade vi spanska, ganska soft, om inte Emilio hade varit där och varit skit dryg! Seriöst jag hatar att när man skickar ett sms till en kille, sen två dagar senare kommer en annan kille och snackar om smset man skickar till första killen, och typ mobbar en! Fy fan. Blä jag ska inte messa med han mer, han blir bara sur och mensig på mig hela tiden, ingen humor alls. Stackars pojke.

Sen när jag kom hem lade (haha vilket jävla ord asså!) mig på min säng, drack ett glas o'boy och kollade på Sean Kingston's sweet 18 på Mtv, sen var det ngt annat och sen ett till program... Sen däckade jag i ca 30 minuter tills papi ropade att vi skulle äta. Och nu sitter jag här, trött och mätt i magen. Ska lägga mig och läsa Gossip Girl, för den behöver ta slut nu.. Skulle ju lämnat in den i måndags. Men jag orkar aldrig läsa i den för att mina ögon blir så trötta när jag läser på engelska. Eller så är jag redan trött när jag ska läsa och då blir det mer ansträngasnde. Jag har ingen aning och bryr mig inte heller. Vill bara läsa ut den så jag kan få läsa nästa svenska bok.. Hihi, latmask. Men jag skriver väl imorgon, för jag lär inte orka göra det senare ikv (eller så kommer jag somna vid åtta...)
Juste fan nu måste jag kolla massa grejer till spanien.

haha hittade lite flum bilder på mig och min lill snutta!

emma, fråga inte vad hon gör....

emma, henner gymnast sida tittar fram (a)

michis goes coolgirl!

har jag så konstig form på mitt huvud? x))))

p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

m

Geografi med migrän, that's all i can say.. vi håller på med Skandinavien och jag är grymt dålig på det. Haha kollar på Emma. Men sen ska vi tydligen ha prov också. Suck.. snart har vi no, sex och samlevnad. Kommer att få kondomer, eller jag tror det iaf. Ajja skriver sen på spanskan eller så. Pussss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

outfit of today



♥ tröja från Bik Bok

♥ kjol från H&M (förra året)

♥ tights från marknad i Spaniel tror jag

♥ skor, mammas, från New Yorker

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michis hääär

Hejsan!
Jag har haft fullt upp
ända till nu! Jag och Emma har filmat och grejer :D Skiiiit kul :) Men vi hade fel program och massa jävla bajs.. Haha och ni som går i min klass och tänker: är det bildgrejen som vi inte ens har börjat med?
JAPP! Haha men jag och Emma tycker att det är väldigt kul att flumma framför kameran (eller Emma tycker om att filma/ta kort och jag tycker om att stå framför kameran. Emma tycker bara att det är pinsamt, hon säger att kameran hånler åt henne och då kan hon inte släppa loss. MEN DET KAN JAG! Hahaha ni skulle bara se... Hahah.

Ajja. nu måste jag skriva lite saker till imorgon. vi skulle göra ngt på spanskan så jag måste ta reda på massa saker till det. vill egentligen sova, men vad gör man inte för spanska farmor? (hahahahahah ni som inte hänger med i svängarna, i julas var hon inte min favorit, men hon höjde sig dirrekt i tisdags igen :D men ni får inte veta varför)

Jaja jag tror att jag aldrig lagt upp bilder på mina kläder...  Haha får lägga upp en dagena outfit imr innan jag drar till skolan!

Nu kommer lite bilder sen idag.






p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

godnatt

haha varför är det mycket pinsammare att ta fula bilder själv än när det är någon annan i rummet?
haha ajja nu ska jag ta och sova tror jag. jag sitter och chattar. men godnatt. hörs imr!

puss !


Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

m i c h a e l a

Hej igen!
Nu sitter jag här med jossan. Vet inte riktigt vad vi gör, typ ligger på sängen och snackar.. 

Wendela bytte ju skola idag också. Jag är djupt deprimerad över det faktum att jag aldrig kommer träffa min lilla sockerpulla mer :'( Jävla bajs, hon kommer ju byta ut mig mot massa andra random fjortisar i gränby... Haha skämt åt sido.

Imorgon är det onsdag och jag ska snacka med spanskafarmor frivilligt utan att vi ens har spanska lektion.... Hmm vad kan nu detta betyda? Det kan jag tyvärr inte berätta för er. För jag har tystnads plikt förstår ni. Men jag är so excited! Hihihi. Ikväll blir det att somna tidigt(igen, jag somnade ca tio över nio igår ör att jag var så trött och allt). För att jag ska orka med skolan imorgon.

Hörs imorgon eller något
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

bättre dag :D

hejsan :)
idag mår jag mycket bättre, eller jag låssas som det iaf, huvudvärken ligger där i bakhuvet. men jag är bättre humör än igår. vi kom nämligen på en jättebra ide på spanska lektionen idag :D så jag har varit upptagen ända sen jag kom hem. hihihi :D

Så fick jag hem smyckena från style by tyra idag :) men bilderna ligger i kameran och jag glömde sladden i skoan... :( fixar det imr ist. nu kommer jossan snart ska ta en ipren och lägga mig på sängen en stund.

puss och kram,
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michaela har pms till tusen. fy faaaaaaaaaaaaaaan vad jag är på dåligt humör!

shit vad jag mår dåligt. ont i huvet, mensvärk och massa psykiskt skit. jag kommer inte palla skoaln. mina ögon fylls med t´årar när jag tänker på att det är flera månader tills det är sommarlov. och nu kanske jag inte ens får åka på språkresa i sommar, för så fort jag snackar om det börjar pappa sucka och gå där ifrån. det är skit jobbigt. jag vill baa bort, från allting. åka härifrån, lämna alla jag känner. komma till en helt ny stad med helt nya människor. gå i en helt ny skola med helt ny läroplan. jag vill att allting ska vara precis tvärt emot vad det är nu.

får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon. jag ska ju tydligen åka buss också eftersom pappa ska till doktorn och åker klockan sex ist för sju. jag skulle kunna åka då, om skolan inte öppnade klocjan sju för att alla lata jävlar som jobbar på almunge helvetes skola inte orkar komma tidigare än sju. 

fy fan vilket jävla cp humör jag är på. fuck vad jag skulle vilja lägga mig ner i min säng och vakna upp om ett par månader och vara någon annanstans.  som jag har sagt förut, det kan vara vart som fucking hellst  !

hejdå vi hörs kanske. om jag orkar fortsätta. 
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

fyrishov

Hej. Har varit på Fyrishov idag med felicia och hennes familj. Eller inte mamma. Men nu ska jag läsa Gossip Girl. Måste lämna in den imorgon.. skriver nog sen. Pusspuss michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

måste träffa lizzzzza

Hello every botty!
Nu sitter jag i min säng med en mensverk jag skulle kunna döda någon för att få bort... Ska fixa fram en värmepåse och trycka mot magen.. Men nog om det. jag har bara legat i sängen idag. Sen kom jossan en stund nu idag. Men hon ska nog hem snart, men jag vet inte..

Felicia får ta och komma hit sen tycker jag! Eller jag till henne.. Men hon ska ju envisas med att hon ska in till stan imorgon... Ska försöka få henne att ändra sig och ta det på tisdag ist, efter vår underbara första dag i skolan...

Haha men i alla fall. Igår så beställde jag hem lite saker från style by Tyra, det är mellandags rea och att jag fick ett presentkort där i julklapp, så då blir det bra :D
Kan visa grejerna när jag får dom :)
Nu ska jag göra something. Skulle behöva komma ut i friska luften ett tag.. Men lat som jag är öppnar jag ett fönster ist :p Haha SOOO MICHIS- STYLE! Haha tro mig jag drev där... :p Men jag tror jag inte får ut jossan från mitt varma rum, hon är ju inte en sån som tycker om vinter och kyla. Hahaha. Nu orkar jag inte skriva så mycket mer.
Vi hörs senare :D

puss och kram
your one and only, michiiiiiiiiiis ;) drvier.. igen..
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

rummer är done! (almost)

hejsan hoppsan.
nu är mitt rum så gott som klart, för nu iaf ;) sen ska vi fixa lite saker med teven, och mer ramar och sånt tjafs :D nu ska jag ta och äta något, inte för att jag är hungrig, men jag äter aldrig längre. bara typ en macka till frukost och sen lite middag.. men jag måste börja äta massa mellanmål och så.. ajja. senare kanske jag ska följa med min bror och hans kompis på bio. dom får inte åka in själva så då måste jag hänga med. men vi får se, pontus kanske inte ens kunde.
nej nu måste jag få något i magen....


puss
m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

fredag hela veckan.... tills på tisdag ;(

Hej. Nu sitter jag på bussen till Ikea och ska möta upp papi där. Felicia sov hos mig inatt. Vi har bara kollat på film och secret life.... ganska kul. Nej juste vi fixade mitt rum också, därför är jag nu påväg till uppsala. Ajja orkar inte blogga mer. Kanske kommer någon bild sen (but i doubt it).. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

tröõött

Hejsan alla glada people! Nu ligger jag i sängen med mobilen medans mi madre knapprar på min dator. Vi var ju ner i centrum för ett tag sen. Jag fick med mig en tröja och tre par trosor från gina kåt. Sen vandrade vi omkring där i typ tre timmar. Sen satte vi oss och åt. un pizza y mi madre una lassange. Muums. Den blidde det att gå tillbaka till hotellet och kolla på en film. Sen skulle mami ut och suga giftpinne (blä) så jag hängde med. Sen helt plötsligt hade vi gått runt halva Sollentuna (eller runt centrum iaf..). Haha och ja, nu ligger vi här och ska sova.. ni får ha det så bra, imr blir det pulka (hahaha det blev pulla med min T9 först.. jag typ dog x)) för min del. Ska åka med min kusin och hennes barn. Och min familj då. Hennes man också såklart.. men först ska vi till kista eller Sollentuna centrum(hoppas på kista) och träffa luie (mammas kusin) en stund. Myys. Ajja. Puss på er.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

hoteeeeeeell med mamii ♥

nu sticker vi ner till sollentuna centrum. puss så länge ♥

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

happy(er then yesterday, at least)

hejsan :D
nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig till scandic star hotell i Sollentuna! Ska ha lite mysigt con mi madere ♥

men iaf, dåhär fin är jag just nu, helt osminkad och så.. måste skynda mig lite nu.



puss
m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

i need to get away.

don't care if it's to californien, alaska, bournemouth, alecante or even stockholm!
but omg, i can't stand another minute here in almunge, uppsala.
i probarbly go to my dad's crazy something in spain. just to get out of here. i wish i could make my own money, i wish i was rich, so i could do anything i wanted to. but unfortenully that's not the case.
i can just hope for something to happen.

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

blev lite mkt. sry..

som ni kanske förstod så har jag kollat på tv heeeela dagen. igår också faktist.. känns som att jag inte orkar göra någonting utom att sätta på ett nytt avsnitt när det gamla är slut.. och äta två ggr per dag.
det mesta är bara skit just nu. jag bråkar med olika 'kompisar' hela jävla tiden. visst nägra av dom vill jag hellst aldrig se igen, för att dom är helt körda i huvet. en vill jag aldrig mer vara komppis med, jag har kännt henne sen hon började i almunge i tvåan eller ngt sånt. jag vill inte ha tillbaka henne som kompis för att hon har gjort så mycket sjuka grejer. men det är ju ändå svårt att bara försöka glömma henne efter alla år som hennes nästan-bästavän.
jag vet att jag tjatar om det hela fkng tiden, men jag vill här ifrån. starta ett nytt liv någonstans. åka till något random ställe i något random land och bara vara mig själv. hitta nya kompisar, uppleva andra saker än att bara vakna på morgonen, åka till skolan med pappa exakt 06.57 varje morgon, gå i skolan. lunch, mer skola. hem från skolan.. och konfirmation då varje tisdag. men seriöst, jag är itne den personen som kan göra samma saker hela tiden, varje dag, vecka efter vecka, månad efter månad. eller? vad säger ni som känner mig? är det sån jag är? skulle någon av er kunna tänka er att jag, om femton år sitter i ett hus här ute i almunge, matar ett barn på två år med kötbullar på burk. kysser min man när han kommer hem.. samma sak varje dag? på riktigt, jag blir rädd bara av att skriva något sånt. jag behöver göra saker. få saker att hända. jag är släkt med min fader det är ju en sak som är säker iaf.
jag klarar inte av mer nu. folk som kollar snett på mig i skolan, tror att dom är bäst hela tiden. tror att dom är så grymt snygga i deras tighta jeans som dom hela tiden drar upp rakt upp i bajsan såfort någon kille går förbi och spanar in deras häck? usch jag kräks snart av allt jävla fejkande!
S A K E R M Å S T E H Ä N D A !

jag vet inte varför jag skrev allt det här. det var bara meningen från början att jag skulle skriva att jag inte mår bra av att jag brakar med kompisar och att jag behöver en förändring. men jag antar att jag har hållt allt för mig själv alldeles för länge.
nu ska jag fortsätta kolla på the secret life of the american teeneages i några timmar till. tills jag somnar. sen vakna imorgon och göra samma sak igen. because, that's my thing. do the same stuffs over, and over again. hoppas för guds skull att jag och mamma åker till stan och bor på hotell någonting i veckan, annars lär jag väl dö av allt tv tittande.
jag ska sluta klaga nu. måste kolla klart. har ju plöjt igenom en och en halv säsong av programmet nu.. bara en och en halv kvar.

puss och kram.
michis.
(venne om du läste allt, men om du inte gjorde, jag förstår dig, jag skulle inte göra det frivilligt heller.. )

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

♥ the secret life of the american teenages ♥

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

a new year, didn't start so well..

hejsan.
michis här. idag har jag bara legat på soffan och kolla på the secret life of the american teenages. ska försöka fixa nästa säsong också. jag känner att jag inte pallar blogga så mycket.
nyår var great med mina bästa vänner lina stolpe (http://linast.blogg.se) och emma cedervall (Http://emmacedervall.blogg.se). läs på deras bloggar. dom skriver nog mer än mej. det har hänt massor av saker och jag är helt förvirrad..
nu ska jag ta och vara lite med min kusin engla.

men gott nytt år!
puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

2011 !

Gott nytt år alla!

Jag var hemma igår.. Man kan ju tycka att det är tråkigt. Men det var ganska kul faktist. Aron och pappa bröt ut i krig vid efterrätten. Andreas satt och terrade mig hela kvällen typ, när jag till sist gav igen. Tyckte han inte det var så kul! Haha.. Vi lekte typ med min morbrors Ipad hela kvällen. Emil dasnade på köksgolvet tillsammans med Miccan och Jennie. Det blev fest på tomten med skumpa och pomac och en massa raketer. Men när det var daxs att bomba stället med en större raket.. Så gav elden upp. Usch, vad uselt! Efter raketerna gick vi in och åt Brieost och sånt. Sen åkte alla hem eller gick i säng. Mamma och jag skulle precis gå upp, när vi såg min morbror sitta vid bordet och lyssna på sin musik. Jag: gå och lägg dej! Min morbror: ser du inte att jag lyssnar på min musik? Jag behöver den här musiken. Jag: okejokej.. Mamma försökte oxå att få han att gå och lägga sig men han ville bara lyssna på sin musik.
Det snöade så mycket inatt att pappa var tvungen att gå ut och ploga typ halv fem på morgonen. Och gissa vem han hittade sovandes i köket med pannan mot bordet? Joo, min morbror!
Och nu går vi och retar han heeeela tiden.

Nu ska jag kolla på tredje sagan om ringen-filmen med Andreas och Hanna.

Och imorgon kommer min ängel Emmy hit !



PUSS

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)