>

ÖNSKELISTA!

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

19.09, michis

halllå! :D jag sitter just nu i soffan hemma och kollar på nätet efter lite saker jag önskar mig i julklapp :D Så har jag kollat efter lite mer saker till mina kompisar. Jag fick hem tre saker idag som jag beställt till underbara vännerna. Jag skippade konfan idag för jag var så grymt trött och hade ont i huvet.. Fast istället för att gå och sova när jag kom hem så har jag suttit vid datorn exakt hela tiden! Kanske inte så bra.. Men mamma ville ha en önskalista.. Och så har jag ju faktist pluggat lite på egelskan också. Btw så är jag pretty awesome på den! Haha. Jag lägger upp lite saker jag önskar mig om ett tag :D puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

11.30, michis

Hejjs. Nu går jag in och äter lunch med Emma, kal simon och doris :D Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

23.10, michis

FELICIA ÄLSKLING VI HAR ETT PROBLEM!
fast vi kanske redan snackat när du ser det här. men då vet du iaf att du måste tänkatänkatänka mycketmycketmycket och hjälpa mig!

Ps. JAG ÄLSKAR DIG OCKSÅ!
I NEED YOU NOOOOOW! <333333333
Ds. (jag har aldrig fattat varför man skriver ds. efter... men jag tror jag lärt mig på svenskan någon gång att det ska vara så... )
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

21,06,felicia

Nu sitter familjen och kollar på Idol. Linnea sjöng nyss, det var faktist bra! Fast Jay är bäst oavsett vad juryn säger! Knarkare eller ej, så är han min favorit! Och pappa sitter och leker med min kamera. Och jag sitter och smsar med Alex.
Ska jag sammanfatta dagen kort, så har Nea blivit blöt flera gånger om, och jag har gjort illa mig på idrotten.
Jag har spelat in massa videor, men jag orkar inte lägga upp dem just nu.

Jag saknar min Michaela Örnborn Ahlund!
Jag älskar dej vännen, ♥

Nu kommer pappas bilder då.






















Visst var dem fina?


hejdå alla!



Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

10.54, michis

Nu sitter jag och kollar på en film som heter tobakens barn. Vi har tobaksfri vecka nu. Set betyder att vi gör massa saker som handlar om tobak, och dom försöker få folk som röker att sluta. Men vi har vanliga lektioner också.. ajja nu ska jag kolla på dom stackars barnen igen. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

It was only a dream..

Nu sitter jag lyssnar på musik på Spotify. Har vart lite väldigt lat sen jag kom hem. Har suttit och tittat på Charmed hela tiden! Men det är bara för att Michis morbror vill ha tillbaka filmerna och då måste jag hinna se klart dem först. Ooo, jag måste berätta en rolig sak! Joo, igår natt drömde jag om en person (som jag absolut inte tänker nämna vid namn!). Och sen på lunchen i skolan igår. Så kom jag på helt prötsligt bara (mitt i en tugga), att det bara var en dröm!! Jag trodde faktist att det var sant först. Jag måste erkänna att jag blev lite depprimerad efter. När jag hade fattat att det inte var på riktigt.. Den här veckan i skolan har vi 'alkohol & tobak fri vecka'. Så vi håller på att prata om knark och hälsan. Men det jag inte fattar är att våra lärare säger att hela Sverige har 'a & t fri vecka'. Men när jag frågade min kusin i Enköping om hon hade det frågade hon bara vad det var. Varför säger lärarna att alla skolor i Sverige har det, när dem inte har det? Vad skönt, jag har sovmorgon imorgon kom jag på! SKÖÖNT! Snart är det mat sen ska jag kolla på Grey's Anotomy.
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

14.40, michis

Hej. Jag såg att det blir lite stört när man ska kommentera här på bloggen. Jag vet inte hur man fixar det, så de får vara kvar så ett tag. Iaf jag slutade tidigt idag för andra gruppen hat spanska. Vi slutar tre imr ist. Men ja, jag sitter i soffan och läser en bok Gossip Girl- nothing can keep us together. Jag läser på engelska, ja. Ett bevis på att jag inte är dålig på det, för jag förstår boken. Till skillnad från andra som läser engelska böcker och inte fattar ett dugg av det som dom har läst (nämner inga namn) ;) Ajja orkar inte skriva mer. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

16.48, michis

Hejsan.
Nu sitter jag i sängen med dunkande huvudvärk och pluggar.. Jag vill helst inte rkänna att jag kuggade på engelska provet. OOOUPS ! Jaja gjort är gjort. NEJ jag är inte dålig på engelska, jag hade en dålig vecka bara, för jag kuggade svenska prov samma vecka... Haha, nej men seriöst jag är ganska bra på  engelska, och jag kunde allt utom lite ord, och dom såg jag första gången i mitt liv (dom flesta av dom iaf) på provdagen. Jag skyller på det i alla fall ;) Haha. Jag lyssnar på musik, just nu är det Leighton Meester som dunkar i högtalarna. 
Malin Eklund kommer nog snart, hon kom ju inte i söndags så hon skulle komma idag istället. Mitt rum ser för taaskiiit ut, men det får hon leva med :D 
Nej, back to my homework now! See you later.





puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

17.50, michis&felicia

Helloo :D
Nu sitter jag här hemma hos mig och har mysigt med Felicia och Emma. Linnea kommer lite senare också, så ska vi ta och åka till Ulven (det ligger ungefär där Simon bor). För er som inte vet det är Ulven en ungdomsförening som är varje måndag i Kinnsta Skola. Det är Simons föräldrar som har det. Men jag tror inte att det komemr vara ngt mer nu efter jul. Synd tycker jag, för det är skit mysigt! Vi åker på lazergame och sover över där och massa roligt.
Haha nu sitter F&E och spelar Super Mario Bros på mitt Nintendo Wii. Just nu Kör dom en boss. Och ni får lova att inte säga det här till dom, men dom är värdelösa! Jag skojar inte.. Men gissa varför jag inte spelar? Jo det ska jag säga er, JAG ÄR ÄNNU SÄMRE! Haha ;)

Men nu kommer det lite bilder från idag.




mwahaha HOT CHOCOLATE!

med gräddeeeee!

finaste tvilling syster!

Emma-Pemma

Super Marioooo!



puss

Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

matte lektion, michis

Usch vad tråkigt! Just nu sitter jag på matte lektion. Vi håller på med ekvationer och algebra.. jag är inte toppen duktig på det om vi säger så, mina ögon är mer på emmas papper än i själva boken. Känner att betygen inte kommer ligga på topp om det fortsätter så.. Så jag ska försöka jobba nu. Skriver senare.


ta mig tillbaka till augusti sommaren 2010 med emma emilia elisabeth cedervall!


puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

22.14, michis

Sitter framför datan nu och ska snart gå och lägga mig. Kollar runt lite på olika uggs.. Kanske blir ett par, eller tre :p  Haha jajaa nu ska jag ta och gå och lägga mig. SKÖNT !


puss och godnatt,
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Look at Brad and Angelina. They take turns on top!
Why can´t we do the same ?

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

you spin my head right round,

Nu har jossan dragit hem och jag har hunnit varit i kyrkan och lyssnat på gudstjänst. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag tror jag ska ta ipren och alvedon och lägga mig på min säng. Lyssna på musik och läse gossip girl- nothing can keep us together. Jag älskar att läsa på engelska!
Senare kanske Malin tittar förbi en liten stund :)

you know you love me, xoxo
gossip girl
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Nu är jag hemma från stan. Har varit och kollat på den nya HP filmen. Den var urbra! Om ni inte redan har sett den, så gå och gör det! Jag kan inte vänta tills del 2 kommer! Det tråkiga är att den inte kommer fören om ett halvår. Men då hinner man väl se Twilligt Breaking Dawn del 1 innan. Sen kommer ju Narnia och skeppet gryningen oxå på juldagen. Det är många filmer jag vill se! Får nog önska mig biopresentkort i julklapp.




Bilder tagna från google.

Jag har en jävla huvudvärk så nu ska jag vila lite.


Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

it´s (almoast) true!



daniel också... lite grann i alla fall ;)
nu sitter jag med jossan här hemma och ska snart trycka i oss lite mat. sen blire fiiilm i ett varmt skönt bad!
mys med bästavän, jag har inte träffat henne på en månad tror jag ;((

puss michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

15.06, michis

Hemma från daniel nu. Jossan väntade här hemma. Jag sager bara en sak, Omg vad jag är trött... Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

22,35, felicia

JAAAAAAY ÄGEEER!




Har nyss vart hos en granne och firat födelsedag. Jag, hennes dotter och vårat kontaktbarn tittade på Idol. Och så typ när alla sjungit, så skulle ju alla sjunga en låt till. Vårt kontaktbarn bah: Har inte den där människan sjungit redan? HAHAH, klockren! ((: Och sen efter en stund så låg dottern och vårat kontaktbarn på golvet och pratade med varandra. Det var jättegulligt! (för vårat kontaktbarn är en kille) Och så helt plötsligt typ säger dottern: Jag är bara kittlig på lördagar! HA! Skieet, man kan ha bra kul asså! Jag bara satt och skrattade för mig själv (;
Nej, nu ska jag titta vem som åker ut från Idol. Andreas eller Olle?


Imorgon ska jag på bio med min pappas kusin. Harry Potter och dödsrelikerna Del 1. Lägger in ett inlägg efter och berättar om filmen för folk som vill ha lite info.

Kram på er!

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

21.36, michis

nu bär det av till daniel!
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

16.54, michis

Hejj.
Nu sitter jag i soffan med mamma, pappa och min morbror, istället för i en biosalong med Emma. Haha vi orkade inte åka in eftersom det inte fanns någon film vi var jätte sugna på, så vi åker bara till Daniel ikväll istället. 
Nu ska jag ta och dra igång en riktigt mysig julfilm, GRINCHEN! Haha jag har inte vågat kolla på den innan typ för två år sen, för jag tyckte den var läskig.... Han har ju så långa håriga fingrar.... ;)






puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

09.55, michis

Hollla! Habla espanol cuz to tengo espanol lektioon ahora. Men det vart jobbigt, nu sitter jag i korridoren med daniel martin och två killar jag aldrig kommer ihåg vad dom heter...haha idag ska jag till Uppsala med Emma och sen hem till daniel och sova där med Emma simon och kanske Martin :D Nu ska jag typ snart gå in på so. Sen engelska, lunch, hemkunskap med emilio, och sist matte. Kul dag.. nej. Men nu måste jag springa in innan mattias dödar mig :p Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

20.16, felicia&michis bredvid

Nu sitter jag och Michis däckade framför 'Vampire Diaires'. Jag måste berätta typ allt för Michis att hon inte har sett det förut. Dem senaste timmarna har vi suttit och fixat bloggheader och tittat på bilder på mig som liten :d vad sööt jag var! *inte nu* Och jag hade så jälva ljust hår! :o
Asså, jag har ingen aning om vad jag ska skriva men. 
Idag hade vi optik prov. Michis kommer få G säger hon. Jag har ingen aning om vad jag kommer få. Men jag hoppas på minst ett G iaf. Håll tummarna för att det går bra för oss! Det var typ 12 frågor och jag skrev på alla! :) Jag måste bara skryta lite! Som det ser ut nu kommer jag att få VG i alla ämnen! (: NICE!
Snart ska Michis åka hem. Hennes pappa ska hämta henne.

Jaja, nu kommer bilder då!


Vi har tittat på 'Hipp hipp hora'



Ätit choklad!


*mums!*

Nu ska jag kolla på 'Criminal Minds'. Hejdå alla!
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

18.35, michis, & felicia bredvid i soffan

hej, fortfarande hemma hos felicia. nu sitter vi och kolla på massa gamla foton. hittade massor på felicias morfar, så det blev lite gråtigt ett tag. sen kollade vi i många många gamla skolkataloger! haha vi såg både alex (felicias nästan pojkvän) och min sötnos daniel :D hahahaha vilka gulliga killar vi har!
här kommer klippet på linnea från idag!
ni kommer dö!
jag älskar det!





puss
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

13.47, michis

Hrjsan. Nu är jag hemma hos bästavän. Hon slutar tio i så hon kommer med nästa buss. Men jag orkade inte vänta :p åker hem och lagar lite mysigt mellanmål till henne istället. Vi ska väl bara softa idag, ha det mys. Nu orkar jag inte skriva mer för jag skriver på mobilen. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

10.33

Nu sitter jag i korridoren med Linnea Felicia och lite andra brudar. Haha vi spelade nyss in en video på Linnea. Hahaha så jävla rolig ! Ska försöka få upp den när vi kommer hem till Felicia. Snart har jag no. Fast jag tror att vi ska jobba med matte istället, för vi hade no provet imorse på matte lektionen. Det kändes som att det gick okej. Och jag fick tillbaka so provet jag gjorde förra veckan. G+ fick jag, jag är ganska stolt! :D Felicia har snart svenska lektion. Jag måste upp och pussa lite på Daniel snart, i'm getting depressed... haha venne vad det betyder men det lät bra :p Ajja Puss från oss
<3
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

21.59, michis

nu har jag snackat lite med mamma och pappa om gymnasie... jag är jätte stressad, fast det är ett år kvar tills jag ska välja. jag känner liksom att jag får panik när jag inte vet hur min framtid kommer se ut. vad jag ska bli, vilka jag kommer vara kompis med och allt sånt. men nu ska jag i alla fall sova. eller försöka. imorgon har jag prov, det kommer inte gå bra! men jag önskar mig själv (och felicia) lycka till imorgon!



godnattkramar  !

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

19.28, michis

helojj,
nu sitter jag i soffan, fortfarande. Sitter och säljer salami till massa folk :p haha men jag saknar min finaste pojkvän ;( jag träffade honom bara en gång idag, typ imorse.. jag har inte så mycket att skriva just nu men jag slänger in en bild på sötnos, från igår när jag var hemma hos honom.



puss <3
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

16,49

Ja, nu är jag hemma igen. Från en jobbig skoldag. Hade basket på idrotten idag. Och våran nya praktikant i klassen tränade oss. Han heter Theo, och kommer från Grekland. Han pratar jätterolig svenska. 'När du shutter bollen...' Hahaha. Killarna hade bad, så man slapp dem iaf. Skönt!
Nu måste jag plugga. Jag har No-prov imorgon. På optik. Och det är läran om synen och hur ljuset fungerar. HA! ... Det var typ det ända jag kunde :p
Efter pluggandet blir det Grey's.
Jag vet att du vill kolla.... Nej, jag skoja bara (x






P.S. Iloveu!


Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

14.08, michis

nu sitter jag hemma i soffan och äter en stor fet macka med nutella på! haha gott är det. Jag slutar ju tio i två på onsdagar och brukar ta 14.07 bussen från skolan men idag fick jag skjuts med Wendelas snälla morbror Henkan :D Det tackar jag för, för nu kan jag plugga mer till provet som jag har imorgon (bara en halvtimme mer men ändå). Men nu ska jag sätta igång och plugga. Jag kanske går ut och tar lite fina bilder sen så det kan hända att det kommer upp några här. Felicia åkte buss hem. Hon skulle också plugga idag har jag för mig, hon har ju samma prov som jag. Men hon skriver nog ett inlägg om hon har tid. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

12.07, felicia

Hej bloggen! Nu ska michis in på musik och jag in på bilden. Vi stod nyss och pratade om bögar och lebbar. Vi har bestämt att Linnéa ska bli lebb. Och så har vi (felicia,michis,Alex,Linnea och emma) gjort albin till en officiell BÖG!! :p hahahahahaha (x nu går jag in på bilden. See yaa soon!
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

15.38, michis

hejhej :D nu sitter jag hemma hos daniel i hans soffa. typ vet inte vad vi ska göra :p haha sen när jag åker hem måste jag iaf plugga till no provet... haha danne sitter och skryter om skolan.... haha suck... -.- haha ;) ajja skriver senare. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

09.10

Hejsan hoppsan :D Nu sitter vi i skolan heeelt själva. Linnea och danne r gick nyss in på sin förstärkta engelska. Men vi har ju spanska så vi får håla istället. Felicia ska hem och plugga idag, Linnea kanske ska med. Jag ska träffa daniel idag, hoppas han inte får huvudvärk igen. Nej nu ska jag lägga mig på en bänk och sova en stund :) Puss
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

22.47, michis

Hejsan :)
Just nu sitter jag i min säng och ska precis gå och sova tänkte jag. Det var skola idag. Jag skulle med Danne hem, men sen fck han typ mega ont i huvet, så jag åkte hem till Felicia istället och vi fixade (äntligen) bloggen! Sen åkte vi hem till mig ett tag pch bara slappade med varsin dator i knät. Haha kul liv kallar jag det ;)
Men nu har hon åkt hem igen och jag missade CSI.. JB var ju med ikväll, så jag mäste kolla på det imorgon på nätet.

Nu blev det längre än vad jag hade tänkt att det skulle bli. Vi hörs imorgon!

puss
Postad i: Kommentarer (0)