>

soffan nästa!

Jag har redan skrivit ett blogginlägg. Och jag hade skrivit jättemycket. Men sen råkade jag lägga ner sidan... -.-' Så nu orkar jag inte skriva på mycket.

Favoritbild från i jul!

Felicia ♥ Tove




Julklappar! :D
Fast lite tråkigt var det. För jag kunde gissa vad ungefär allting var.


Jag fick :

♥ En bolero
♥ En dataväska
♥ CSI Crime Scene Invesigation Playstation 2 spel
♥ Hello kitty kalender
♥ Hids Kids
♥ Presentkort på BikBok 300:-
♥ Presentkort på InterSport 150:-
♥ En bio + godis med min pappas kusin
♥ Mobilvante
♥ Godis av lillebror
♥ 16 GB USB
♥ 820:-
♥ Bok : Piraternas fånge
♥ En rosa ring
♥ Rosa-Gröna tjocksockor


Å, jag köpte typ väldens finaste tröja i stan igår! Kanske ska ha den på nyår. Fast jag vet inte än. Jag ska ju ändå bara vara hemma så jag skulle lika gärna kunna gå i mjukisbyxor... -.-

Bild från idag. Sitter här i min snygga gula luvtröja och lockigt hår.

 



PUSS

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

michis

hejsan.
idag har jag varit i stan med emma och lina. handlade fina grejer, och sen kollade vi på bio :) easy A, skitbra film!
jag orkar inte blogga. jag chattar på facebook..

haha jag chattar alltid med killar som är i andra land. först thomas från belgien och nu... haha nej säger inte, då kommer en som jag vet läser bloggen få panik och bli jätte arg och få massa damp ryck och hata mig i resten an mitt liv.. ;)

puss på er
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

hos michis

Nu sitter vi i Michis säng och ska snart kolla på film. Imorgon är det jag som drar till stan. Med Linnea Treekrem Runge !
Michis skulle ju till Jossan, men det vart ändrade planer, så jag drog hit ist.  Ajja Nu blir det "big fat liar" för vår del.


"FELICIA, DU, JAG, SÄNGEN, NUUUUUUU!!!!"
Haha citerar Michis....


Puss och kram
Felicia
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Michis

Bilen från farmor och farfar nu. Sen direkt till jossan. Felicia har inte bloggar på skitlänge ;o <3
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

julklappar

Hejsan :)
Idag har jag mest bara legat i min säng och  kollat på film.. Haha snart ska vi gå till morfar och äta 'middag' (jag tycker inte att det borde få kallas middag när klockan är tre och man inte ens hunnit äta lunch innan...). Morfar och Birgit åt ju hät igår, men då var inte Kina, Guy och Engla(moster, morbror & kusin) med, för don var hos Guys föräldrar, eller Guys mamma Peggy och hennes gubbe Janne :D Haha så det blir lite mys.
Nu ska jag berätta vad jag fick i julklapp igår, men jag har inte tagit bilder än så dom får ni imr eller på måndag.. För jag åker till farmor och farfar imorgon, och då får jag mer julklappar, hihi :D 

♥ En beige klänning från Bik Bok

♥ Korall färgad Collage tröja, Bik Bok

♥ Jeans från H&M

♥ Halsband från Glitter

♥ Örhänden från Glitter

♥ En jättefin ring, örhängen & berlok fårn någonstans :p

♥ En svart bolero från Bik Bok

♥ Pengar

♥ Två st ljusstakar från min bror

♥ Puma parfym & duschcreme av min morbror Tim

♥ Skullcandy hörlurar (sånna man sätter in i öronen, inte stora.)

♥ Mascara, Million Lasches.

♥ T-shirt från Bik Bok (SKITSNYGG!!)

Sist och absolut bäst av allt:

♥ EN STEREOOOOOOO!

Haha jag kan ha glömt något nu :p Men som sagt det kommer bilder någon gång. Nu ska jag sminka mig..

Puss
M

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

GOD JUL !

Hej alla glada!
Imorse vaknade jag upp med jossan vid min sida av att pappa plingade med en julklocka. Haha det gör han varje jul. Men då gick vi i alla fall upp och åt frukost :) Sen fick vi varsitt paket, vi barn. Alex fick en randig tröja, jag fick två par tights och Jossan fick en grej hon önskade sig från vår webshop. Sverta trä bokstäver som det står lycka. Hon har ju (äntligen)fixat sitt rum nu så hon ska sätta den på väggen :D
Sen åkte jossan till sin mormor med Peo och Inge-Gerd (hennes föräldrar). Hennes bror och syster kunde inte vara med hos lilla mormor i år. Andreas är ju i USA (hur många tror att jag blev sur när han kom till mig och skröt om det? Han får vara borta ett helt år... USCH ANDREAS!!!), och det är svindyrt om han skulle åka hem bara några dagar för att fira jul. Och Carolina är hon sin fästmans familj i år, dom kör varannat år liksom. Så Jossan var lagom glad när hon åkte och visste att hon skulle bli lite ensam..
Men i alla fall så kollade vi på en film efter, eller mami papi och Alex gjorde, jag satt och läste.. Som den boknörd jag är ;)
Haha Sen öppnade vi mer julklappar :D Fast vi har sparat några tills morfar, Birgit(hans kompis((nya...))) och Tim (min morbror). Dom kommer väl vid tio i tre eller något, så vi hinner hälla upp lite glögg till kalle anka. Sen blir det mer julklappsöppning och sen äta julmat. Jag tycker typ int om julmat, utom köttbullar.. Så jag får äta mig mätt på papis goda kola :D  Hihi, det är ju nästan så jag kommer känne behov av att gå ut och röra på mig lite sen nr jag har svällt upp som en grillad marshmallow.. Haha driver bara..

Oj nu kom morfar och dom. Måste dra.. Kommer bilder senare :D

Puss
M
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

3,5 timmar kvar !

Jag antar att jag måste lägga upp bilderna från igår sen. Annars kommer väl michis stycka mig, eller nått... Nu sitter jag och skriver på morbrors iPad. Snart ska vi spela skissa & gissa. Med vi menar jag : Maja, elvira, Lotta, pappa, Felix, andreas och mamma. Och elton fast han kan inte spela spel än. Han är bara fyra månader. Vi brukar ha uppesittar-kväll kvällen innanjulafton. Jag vet inte varför. Men det verkar ju poppis för Bingolotto ska ju oxå ha det. Men skit samma. Igår Hade michis och jag spakväll. Askul om ni frågar mig. Jag saknar redan henne. Iaf, vi använde någon konstig spa sak som jag fick i julklapp av henne. Det var typ två påsar, step 1 och step 2. Första "stepet" gjorde vattnet till gelé, andra "stepet" gjorde gelén till vatten igen. Fast step 2 funkade inte för oss. Så vi fick ta gelén i en hink och bära ut. Jobbig! Efter det tittade vi på filmen 'sisters keeper'. Och michis började gråta! Fast jag lite oxå faktist. Hehe.. Sen tittade vi på ett avsnitt gossip girl. Sen somnade vi. Sen på morgon tittade vi på en till film. Sorority boys. Sen åkte jag hem och duschade. Efter typ tre timmar kom Elvira, Maja, Lotta och elton. Så nu har vi klätt grannen och ätit lite julskinka. Och lagt julklapparna under granen. Kommer lite fina bilder på granen senare. Och bilder från igår. Nu orkar jag inte skriva mer. Pussen
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

fuck jossan, hon kanske inte kmr!



update: det gör hon visst (a) men jag tar inte bort dom här underbara bilderna ändå! ♥
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Muy bien, gracias a mi bella ♥

Hejsan.
Just nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på musik. Cody Simpson faktist. Han är ganska bra för att bara vara tolv år.. Men i alla fall. Idag har det inte hänt så mycket efter Felicia åkte hem. Jag har läst igenom massa bloggar och typ städat lite i huset eftersom mamma och pappa var inne i uppsala och handlade massor av saker tills imorgon.

Snart kommer Jossan hit också. Vi ska ha lite mini julafton här hemma med henne :) Hon kanske sover kvar tills imorgon, men jag tror hon inte får det för sina föräldrar.. Men isf ska hon stanna tills midnatt så vi kan öppna paket imorgon eller vad man ska säga :p Haha i vilket fall som hellst ska ska vi klä julgranen med henne ikväll :) Jag kanske slänger upp lite fina bilder senare :)

Jag brukar ju aldrig lägga upp bilder på bloggen, och Felicia klagar hela tiden.. Jag har faktist tagit lite bilder nu på eftermiddagen. Så när jossan kommer så har hon med sig sladden till kameran, då slänger jag upp några bilder :)


Såhär ser jag ut idag. Tröja från H&M, och byxorna är mamis, också från H&M. Och ofc en jätte finne på hakan, jag är ju inte jag utan en gigantist finne... ;)

Puss
Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

lite snabbt bara..

helloj.
kan inte skriva just nu. kom nytt upp ur ett väldigt underligt bad med felicia.. haha kan ju låta lite mysko. men vi berättar mer imorgon. nu ska vi kolla på "my sister's keeper".

puss,
m & f
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

michis, lite mer detaljerat ;)

Hejsan :)

Nu kan jag skriva lite mer än vad jag gjorde för ett tag sedan.. Jag satt i soffan med mobilen, och den var påväg att dö.. Eller ja den gjorde det precis när jag publicerat inlägget..

Men i alla fall, jag har ju sovit hos Jossan i söndags och igår. Igår så åkte jag med till Jossans skola först på morgonen, för jag skulle ändå vara på studenternas klockan halv elva.. Så jag åkte dit och åkte skridskor i ca två timmar. Jag var med typ Felicia, Emma, Kal (carl) & doris lite grann.. Sen åkte vi tillbaka till skolan och kollade klart på "A cristmas carol" som vi såg början på förra veckan. Sen fick vi betyg. Och efter det så var det julshow.. Det var typ ett halft band som var bra? Kanske.. Nej inte det nej. Sen tog jag i alla fall bussen till jossan och byggde ihop en ikea säng. Haha hennes föräldrar sa att vi absolut inte fick göra det för att den var alldeles för avancerad (en vanlig malm säng.. ha ha ha..) för oss.. Och hennes pappa sa också att vi inte fick sätta upp hennes tv på väggen. För den var "för tung". Haha ;) Och vi fick under inga omständigheter fråga grannen om han kunde hjälpa oss, för det var tydligen pinsamt.. Så vi frågade grannen direkt när vi var klara med sängen :D 

Sen imorse bar det av till gottsunda skolan igen. För att vara med på jossans avslutning. Dom var först i kyrkan och det var massa som uppträdde. Dom flesta var faktist ganska bra :) Haha hela 8C sjöng en låt också, eller ja, alla utom Jocke Sandman (min gamla klasskompis). Han satt bara och mimade på en av bänkraderna, helt ensam och övergiven ;) Haha sen var det hennes klassrum. Och jag träffade hennes kille Andreas :) Han är ganska rolig (jossan hoppas du läser det nu, för jag tänker inte erkänna det igen... Haha driver bara..) Ajja sen skulle jossan med Julia, Annika, Carro och Ebba och äta lunch. Så då drog jag och mötte upp Felicia. Vi gick bara runt på stan och handlade dom sista julklapparna :) Sen, efter en underbart god kebab, så tog vi bussen hem, lyssnade på musik och snackade skit :D
Jag skulle ju som sagt ha åkt till henne ikväll, men jag har ont i huvet och är förkyld, så jag åker dit imorgon bitti istället (inte för att jag kommer må så mycket bättre då, men jag får slänga mig i ett bad hos henne senare.).
Fast jag kommer dit runt sju på morgonen så jag kryper väl ner bredvid henne tills hon vaknar.
Sen vet jag inte vad vi hittar på. Knäpper väl lite bilder förmodligen.
Nu ska jag ta och sova..


Här kom en bild på sötan ♥

puss och kram
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

m

Hejsan alla glada ! Idag har jag och felicia varit i stan. Fast först var jag i gottsunda med jossan, hon hade avslutning. Felicia och jag skulle kolla på bio, men vi orkade inte så jag gav biokortet till två små pj:s.. haha glada blev dom små fjortisarna iaf ;) jag skulle egentligen till lisa nu ikv, men jag orkar inte. Så jag åker dit imr bitti ist. Min mobil kommer dö snart så jag ska sluta skriva nu.. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Ska jag berätta om min väldigt roliga dag?
Okej,
-Jag har frysit rumpan av mig på studenternas i uppsala
-Jag har fått mitt första terminsbetyg
-Jag har märkt att min "kompis" är lite av en *****!
(Henne tänker jag inte snacka med på hela lovet!)
-Och sist men inte minst så upptäckte jag att jag fortfarande har känslor för mitt ex..

Hur underbart är inte det..?



PUSSEN

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Korvgrillning och julgodis!

4 ADVENT !
Bara 5 dagar kvar till julafton!




Imorse var det kyrka med Michis. Det var julspel med småbarnen. Efter det åkte jag hem och grillade korv med familjen. Det var så himla kallt så vi grillade korv bredvid granen på tomten. Sen åt vi marsmellows (vet inte hur det stavas!). Efter lunchen gick jag och mamma och hoppade från jordkällartaket! Fast det tog aslänge innan jag vågade.. Hehe.. Efter oss hoppade julbocken. Eller snarare ramlade..  Den stog på taket och ramlde ner..

Sen var det bak av julgodis!













Imorgon får jag mitt terminsbetyg! Oooo. Hoppas jag får VG i varje ämne.. Om jag får det betyder det att jag blir 200 kr rikare, om inte mer! Stackars mina föreldrar, dem kommer bli fattiga innan jag går ut skolan ! Hahahah.



 

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

mikklooow here!

Hej!
Jag har inte skrivit ngt på bloggen på typ tre dagar.. Haha men jag har typ inte orkat. Igår hade vi massa släkt här, men bara från mammas sida. Och jossan var här också. Eller, hon är fortfarande det. Jag har varit i kyrkan nu på morgonen med Felicia, men jossan ville inte hänga med. Hon typ låg och sov medans. Ikväll åker jag förmodligen till henne & sover. Så hänger jag med henne till skolan i typ en timme, innan jag ska vara på studenternas ip och åka skridskor.. Haha för jag är ju grym på skridskor :p Ajja. Sen efter studenternas åker vi tillbaks till skolan och kollar klart på en film och får våra betyg. men jag ska riva sönder den jävla lappen med betyg! Fy fan nu blev jag på dåliht humör. JAG HATAR HELENA HÅRD AF SEGERSTAD (med annat ord min spanska lärare). Och jag skiter i om någon ser det här och säger till någon annan äcklig lärare. Helena är helt jävla störd i huvet och det kan ingenting ändra på. That's it! Man är vad man gör sig till. Men "man är ju inte mer än människa, och man är ju så trött nu i slutet av terminen, i alla fall vi på almunge skola."
 Och alla som undrar varför jag är pissed på henne kan ju gå och fråga, för hon skulle nog ge en perfekt beskrivning varför, med detaljer, mina betyg och allt annat som ingen egentligen borde få veta men som hon är så körd i huvet att hon berättar ändå.

Nu pallar jag inte skriv mer. Kanske skrivet ngt kul sen.
puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

bilder från igår

Jag orkar inte skriva någe just nu. Lägger bara upp lite bilder från igår.
I julklapp av Michis fick jag tre asfina armband och ett 'spabad'. Jag vet inte riktigt vad det är men..


Mina julklappar från Michis

Mina och Emma's julklappar



Gott med glass mitt i natten !




PUSSEN
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Felicia here

Nu lyssnar jag på julmusik och packar. Ska dra till Michis snart. Emma-Pemma kommer dit oxå! Vi ska ha fett med lajj ('x Och så ska jag få min julklapp av Michis! :D
Nu märker man att det snart är jul. Det ekar Peter Jöback överallt i huset! (Fast egnetligen bara när mamma är hemma) , och pappa kommer bärande på dem stora matkassarna. Och jag som knappt har köpt en ända julklapp. Ops, börjar bli stressigt nu.


Livet går ut på att man ska bjuda på sig själv!





På den här bilden vet jag inte riktigt vad jag håller på med.. Men men..





See ya bitches!

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

m

shuuue :D
haha jag hatar när folk skriber så. det är så fult x)
men jag sitter och kollar på Kenza & Tyra show :D Haha grymt roliga människor :) Brännde nyss en sockerkaka.. Senare vet jag inte vad jag ska göra..
Vi hörs !


puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

f

Idag slutade jag ett. För det var typ ingen spanska. Och jag hade sovmorgon oxå, men det 'glömde' nog Nea att säga till mig! Jag fick typ damp-ryck på henne! Iaf, nu sitter jag och kollar på TV. Sen ska jag ringa Nea. 
Det går fortfarande inte att komentera våran blogg! Det är helt underligt. 






8 DAGAR KVAR TILL JULAFTON !
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

so lektion

Sitter i skolan med Emma och wendela. Vi har so. Typ får veta ved vi har för betyg. Jag har g i alla so ämnen. Men jag kommer höja mig till nian. Wendela leker gravid just nu. Haha springer runt med en halsduk på magen.. Nu kom emilio och daniel.. bryter av mina pennor. Jävla ungar. Puss m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

m

Hejsan.
Slutade två idag, ganska skönt.. Nu typ ligger jag hemma på soffan helt slut. just nu mår jag lika dåligt som i måndags kväll.
Jag kollar runt lite på bloggar och så. Men jag ska nog sova nu.

puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

House och en sjuk Felicia..

Fan vad fin våran blogg blev efter 'renoveringen'! Tycker ni inte?
Nu känner jag mej tvingad att skriva lite på bloggen. För jag har inte skrivit på länge.
Idag har jag typ vart i skolan i två timmar, sen åkte jag hem. För jag är jätteförkyld! När jag kom hem tittade jag på en film, sen åt jag lunch efter det somnade jag och sov ända tills mamma kom hem, vid 5? Iaf, det var jätteskönt! Nu sitter jag och mamma och kollar på sista avsnittet av House. Sen ska jag sova! :D

Usch, imorgon ska vi åka skridskor på idrotten. Fast jag vet ju inte om jag ska åka till skolan imorgon än..

Juste, idag fick jag veta vad jag fick på spanska provet. Gissa! MVG! (x Och sen skrev jag svenska prov oxå, fast där vet jag inte vad jag fick för resultat.




PUSSEN

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

.

Hej :)
Jag sitter nu här vid min bärbara dator inne på mitt rum och lyssnar på en underbar liten pojke :D Och nu tror alla att jag menar JB eller Bruno, men icke sa Nicke!

Han heter Jason Castro. Och han föddes i Dallas, Texas 1987. Den 25 mars för att ara exakt. Han var med i American Idol 2008. Och han kom på fjärde plats.





somewhere over the rainbow


let's just fall in love again


Puss och kram
Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

happyhappyhappyhappyhappyhappyhappy

Hej!
Matte provet gick ok. Jag får nog G i alla fall, vilket betyder att jag har ett VG i matematik! GREAT!
Och sen på spanska lektionen idag så frågade jag spanska farmor vad jag har i spanska och hon sa VG! :D
I'm so happy I'm so glad that i've got VG, I'd like to thank you, and thank you mean GRACIAS!
Haha my own version.. Jag fick också sluta halv tolv idag för att jag klarade No provet igår :) LYX!
Haha just nu sitter jag och stickar och lyssnar på musik.. Snart ska jag kolla på jätte gamla avsnitt av 90210 :D
Skriver nog mer sen!


Haha bjuder på en bild från i sommras! :)

Puss och kram
Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michis here

Matte prov om 20 minuter! Det var skit kul igår! Och vi var så duktiga såå x) Tills jag höll på att svimma efter. Med skit ont i huvet. Så då åkte jag hem och jag somnade direkt klockan nio. Sen sov jag till halv sju imorse. Och nu mår jag som igår fast lite bättre i huvet. Men nu måste jag sluta. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

lucia (a)

Haha nu har vi ätit :p
ABOUT MY PAAANTS:
Haha jag har fått väldigt många blickar på mina ben idag.. Haha mina syslöjdsgjorda byxor :p dem har tre gröna och en rosa sida :D FETT COOLA!  Antingen hatar man eller älskar man dom ;) Jag älskar dom, alla andra hatar x))
Men ja, Snart ska vi åka ner till kyrkan för att ha gen.rep till luciatåget. SOM ÄR 19.00 I ALMUNGE KYRKA! ALLA KOMMER DIT!!
Vi lägger upp underbart fina bilder later (y)  Nu ska jag klä på mig mitt lilla lucialinne :)

Puss och kram
Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Michis häääääääär






Haha ja som ni kanske ser så sitter vi hemma hos Emma och äter godis och har allmänt mys :D
Haha nu ska vi äte. skriver om några minuter. Om mina underbara brallor (a) och om vad vi ska göra senare.

pussssssss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Nu sitter jag med Emma i korridoren. Vi har precis gjort kemi prov. Det var grymt svårt! Och jag skrev nog fel på det mesta.. Det var en fråga och jag svarade etan. Men sen var svaret tydligen propan ;o Jag fattar inte hur jag var så värdelös nu, för jag har VG i kemi.. Om jag inte sänkte mitt betyg nu.. Men ja. Nu har jag svenska prov om en halvtimme. Hoppas det går bättre. Mami & papi säger att om jag börjar plugga mer så kanske jag får åka i sommar. Så nu Jävlar ska jag plugga! Puss och kram Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Behövde ta en paus från kemi boken...

God kväll people!
Nu sitter jag upp krupen i min säng och läser kemi och svenska om vart annat.. Har två stoora prov imorgon! Eller svenska provet kanske inte är jätte stort, men matte provet på tisdag är det i alla fall. Och jag har inte börjat plugga än. KOMMER GÅ ÅT H-E! Haha våran So lärare säger alltid h-e för att han har en son som ä typ fyra så han har typ vant sig vid det :p
Imorgon kommer jag inte heller kunna plugga så mycket för det är ju lucia, jag och Felicia stanar kvar efter skolan. Kanske drar till kyrkan eller bara tar det allmänt lugnt, eller förresten jag ska P.L.U.G.G.A!
Haha. Jag ska försöka fixa bloggen nu ikväll så att den funkar att kommentera på, det börjar bli lite ledssamt att skriva utan att någon kommenterar :p Haha så dår får ni kommentera jätte mycket när jag har fixat det :D  En header ska jag fixa också, om Felicia kunde få tummen ur arslet och skicka över bilder!
Haha nu ska jag plugga på en stund till.
Vi hörs senare/imorgon!


Jag hade hellre suttit och myst med den här i knät i stället för min kemi bok..

Puss och kram
Michis

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

11.26, michis

Good morning sunshines!

Just nu sittr jag och kollar på min gamla favorit film "Stick It". Den kollade jag alltid på med Renecca Karlsson, min före detta bästa vän. Haha massor av gamla minnen som poppar upp i huvet. Gud så jag saknar henne iblan alltså, när saker var skit så åkte jag hem till henne och bara var. Kollade på filmer läste tidningar under hennes säng, sjöng sing star (och jag blev alltid arg för att hon vann över mig hela tiden). Jag saknar att kalla henne min bästa kompis..
Jag kollar runt på lite språkresor också. Farmor och farfar har sagt att hon kanske kan sponsra lite om jag hittar någonstans jag verkligen vill åka till! Så jag ska leta runt lite och snacka med henne sen sa hon :)

Nu ska jag fortsätta kolla på denna underbara film.






puss och kram
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michaelas daaay

Hejsan.
Idag så vaknade jag upp hos Jossan Klockan halv tolv tror jag. Så vi gick upp och åt lite mackor, satt och snacka, hade allmänt mys. Sen drog vi upp på hennes rum.. Haha vad det händer kul saker på hennes rum när ingen se ;) Haha jag skämta bara. Men sen typ fick hon jätte brottom för hon skulle till Mona i sin klass på fest ikväll. Så då ringde jag pappa så hängd ja med honom på marknad i knutby. Mamma och pappa har ju en webbshop, så dom stod där och sålde massa saker. Men jag drog hemefter typ en timme, eller jag åkte till Felicia. Först kollade vi på "date night". De var ganska bra, men lite wierd.. Haha Sen kollde Felicia på tv-program.. Så var det "Narnia häxan och lejonet" på tvn, så vi kollade på dt :p Haha. Sen vart det ett avsnitt "friends" också innan pappsen kom och hämtade mig.
Och nu sitter jag här och sjunger massa gamla låtar.
Jossan kommer hit sen. Fast sent, och jag har nog redan däckat då.. :p Haha..
Nu ska jag fortsätta dryga mig och sjunga..



Den här låten sjungr jag till just nu. Min favorit låt sommaren 2009..
Broken strings- James Morrison ft. Nelly Furtado
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

michis wonderful day..

Hej!

MIN NAJSIGA DAG:
Första lektionen: svenska, men istället kollade vi på niornas Luciatåg i kyrkan. och efter luciatåget gick vi till klassrummet och typ drack äppel juice och käkade lussebullar(världens bästa josefin wendela och malin hade gjort dom på elevens val).
Andra lektionen: spanska, men den vart inställd för Helena (spanska farmor) var med sin klass..
Tredje lektionen: So, hade vi något wanna be prov, Mattias ville kolla vad vi kom ihåg. Alla typ snackade med varandra och så.
Fjärde lektionen: Engelska typ muntligt läxförhör. Samma som so. Alla snackade.
LUNCH: Nobellunch, Kyckling filé och potatis gratäng. Och äcklig efterrätt, glass med ett surt björnbär bredvid..
Sista lektionen: No labb. Softade runt med Felix och Rasmus.

Sen hämtade Guy upp mig och Emma i sklan så åkte vi till dagis och kollade på Engla (min kusin) när hon var Lucia (haha det är så sött när det finns ca. 20 lucior och 2 tärnor i samma tåg...), så käkad jag en pepparkaka och drack två glas med glögg.
Så gick vi in till Kina(min moster, englas mamma) och sjöng lite med barnen i ett annat "Luciatåg" (dom satt i en ring på golvet och sjöng). Sen åt jag två och en halv pepparkakor till.. Och ett glas glögg till.

Men tro inte att dagen slutar än, för sen åkte vi till almunge församlingshem. För på måndag är det superfint Luciatåg i almunge kyrkan, för då är det jag och mina kära konfirmations vänner som ska sjunga ;) Så alla är välkomna dit klockan 19.00 !
Sen åkte jag i alla fall hem. Och nu sitter jag här och pluggar Svensk, Svenska, No och massa lucia sånger...

Om ett tag åker jag med Jossan och Inge-Gerd till Thun's. Sen spendrear vi nog kvällen hemma hos mig. Jag och jossan då, hennes mamma får inte vara med ;)
Undar hur många gånger jag skrev lucia..? 
 
puss på alla !

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

en trött felicia här!

Nu sitter jag och ellen och kollar på bumbibjörnarna. Hahahaha ! Fast det enda jag vill göra är att åka hem. Hejdå alla!
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

20.48, F

Ska jag blogga om min dag? Okej, den var bra när jag var i skolan med Michis och Nea. Men när jag kom hem kom tårarana rinnande direkt! 

Nu har jag bloggat klart..
Hejdå!  

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Hola, me llamo michaela!

Jag sitter ner bäddad i min säng och har läst igenom ungefär femton stycken bloggar, jag har inte varit inne på datan (bara facebook) sen i lördags eftermiddag... Haha mycket att ta igen. Men idag var det läsa böcker igen. Soft.. Jag och felica somnade en stund i biblioteket.. Sen kom Linnea och skrek "hallåååå, Michiiiiis! Felicia! var är niiiiii?". Sen såg hon oss ligga där helt däckade bakom en bokhylla på golvet under våra jackor.. Haha. Sen när jag kom hem tänkta jag kolla på 90210, men jag kollade tydlgen klart på de igår.. Så jag läste bloggar och nu ska jag läsa nya FRIDA tidningen som låg i brevlådannar jag kom hem!


Haha mitt extremt vackra lockiga hår.. Och mina ursnygga tänder ;)

un beso,
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

bilderna säger allt om min underbara kväll


90210 - my droug...

hugh laurie är den hetaste levande varelse av manligt kön.


Idag var det ju skola. läsa läsa läsa för min del. Ganska soft. Samma sal imorgon. Men efter skolan så var det ju konfa. eftersom det är onsdag. Men det är ingen vanlig dag för det är mikkans födelsedag hurra hurra hurra (dock inte min födelsedag, utan min klasskompis, och det handlar egentligen inte om henne, för hon fyller år, och ville inte spendera hela dagen inne i en kyrka..). Like i said så satt vi i en kyrka, men inte i almunge, vi fick åka in till uppsala.. Typ Mikaels kyrkan eller något sånt. Man han dra dit om han knarkar eller dricker (men till alla er unga narkomaner och alkolister som läser min blogg så är jag ledsen att behöva säga att man måste vara minst 20 år.. Haha skämt åt sido eller vad säger man?)  Så vi typ satt där och lyssnade när folka snackade. Sen så åkte vi hem, jag la mig på min säng och kollade på... GUESS WHAT? 90210! Kunde någon gissa? ;) Haha ja. Men sen åt jag och nu kollar jag på min lilla tisdags älskling (a)
Sen ska jag sova...  Haha, nu ska jag fortsätta kolla.

puss och kram
michis

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Michis här

Hej.
Det var inte elevens val idag -.- Det var tydligen imorgon istället..  Jag överlevde dagen, men nästan inte, jag håller på att få ett psykiskt sammanbrott tror jag.. Jaja nog om det.
När jag kom hem idag slängde jag mig på sängen direkt och kollade på beverly hills. Fast jag orkade bara kolla ett avsnitt, sen somnade jag. När jag vaknade drog jag igång ett till. Sen skulle jag äta. USCH säger jag bara, jag hatar mat ;s

Sen drog jag till ulven. Var ganska okej där, men nu börjar jag få huvudvärk igen ;( På ulven var det avslutning och vi fick massa julklappar (y) Haha sen gick jag och emma upp och tog modell bilder med system kameran x) Haha har ni tur lägger jag upp bilder sen..
Nu har jag kommit hem och kollar runt efter bra musik.. Några förslag på skivor? NEJ JUSTE DET GÅR JU INTE ATT KOMMENTERA! -.- Undrar vad jag har gjort egentligen..


Den här låten är med på skivan spetember, *peta in på önsklistan*

Godnatt.
Michis

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

i skolan, M

Godmorgon! Idag är jag på ganska bra humör. Förmodligen för att hela gårdagen spenderades i min säng, och för att vi inte har några lektioner idag! Vi har elevens val på skolan, så man får välja mellan olika saker man kan göra. Jag tänkte ta julshow, men jag orkar inte. Så då tog jag bokläsning med felicia. Haha och det betyder att jag och hon kommer sitta upptryckta i ett hörn någonstans med varsin gossip girl bok framför näsan :p Haha.. jag skriver sen. Pusshej Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

slappar..

Jag känner att jag inte har gjort någe alls sen jag kom hem från Emma. Jag har bara legat i sängen och tittat på Gossip Girl typ hela tiden.. Och käkat zoo-klubba!
Det var askul igår, tog en massa bilder. Men så klart glömde man kameran hemma hos Emma -.- Men hon ska ta med den till skolan imorgon.
Juste, jag ska klippa mig imorgon oxå! Fast jag vet inte hur jag ska klippa mig än.. Jag har frågat några personer hur jag ska klippa mig och dem säger att jag ska klippa mig likadant som jag har nu. Asså, uppklippt och snebena. Jag har ju testat mittbena förut men jag måste säga att det inte kan ha sett bra ut! Inte på den bilden på pappas mobil iaf. Fyyy!

Jag lägger upp bildena från igår imorgon, eller när jag hinner.


19 DAGAR KVAR TILL JULAFTON!


Pussen

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

bara ligger hamma och kollar på 90210

Seg dag, vart sent igår. Pallar inte skriva ngt. Kollar på 90210 beverly hills
skriver väl imr,
michis

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Bert är kärlek!







Idag har vi vart på julmarknad, och sålt saker.. Baksaker och virksaker. Haha ajja. Nu sitter vi hemma hos emma i alla fall., emilia, beccan och lina kom nyss. Simon kommer snart också... Sen kanske jossan malin och wendela kommer. Haha. Nej nu ska jag sluta för vi kollar på bert (y)

puss,
felicia
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

17.30, michis

Kom nyss från faringe. Felicia har lovat att sno bilder från emma och lägga upp på bloggn och skriva lite om vad vi gjort idag.. Nu drar jag till emma på kalaaas ;) <3

1. Är du singel ?
 - ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - absolut
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu? -  ao 
4. Har du nån gång velat ha någon du inte kunnat få?-  ja
6. Gjort ett sugmärke nån gång? -  haha ja
7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ja
9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - ja
10. Haft sex på fyllan? - nej
11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det? - ao
12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? - ja !
13. Sparat något från ett gammalt förhållande? - heh ja
14. Somnat gråtande pga kärleken? - ja, många ggr
15. Varit på en blind date? - nepp
18. Hur länge har du varit tillsammans med någon som längst? - 1 år, 8 månader och 11 dagar..
19. Har du någonsin varit kär? - ja
20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig? - ja


KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?  - felicia ahlund örnborn, josefina svensson, emma cedervall 
2. Är du ofta med dina vänner? - blir mer sällan nu
3. Vad brukar ni hitta på? - ligga och tjocka oss i en säng någonstans (y) 
4. Bästa minnet med nån vän? -  säääällllleeeeeenn med felicia älskling!
5. Säg namnen på några riktigt bra vänner-
  felicia, emma, malin, wendela, josefin  
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - JAAA !
7. Har du hatat din bästa vän? - en föredetta bästavän, ja
8. Litar du på din bästa vän? - extremt mycket!
10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig? - mm ;(
11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta? - ao
12. Vart bor din bästa vän? - almunge, almunge, länna
13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra? - om allt och alla! 
14. Har du ljugit för någon kompis någongång? -  haha ja 
15. Har någon kompis ljugit för dig någongång? - ja
16. Ljuger du för dina vänner ofta? -  nej
17. Vilken kompis var du senast med? -  simon (i bilen, men massa idag)
18. Har du många kompisar i din klass? - nej inte jätte.. typ fem?
19. Vilka/vem är du mest med i din klass på skolan? - emma
20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten? - emmy roman


SENASTE
1. Du fick en puss av?
 - emma 
2. Sov med dig i samma säng - min bror 
3. Du delade ett riktigt skratt med? - massa idag 
4. Du gick på bio med? - jossan? nej jag vet inte :p 
5. Du höll i handen? - daniel winberg
6. Du gick på stan med? - jossan och lillebror 
7. Delade en pizza med dig? - ?
8. Du ringde? - felicia är i telefon nu.
9. Skickade ett sms till dig? - emma pemma 
10. Du kramade? - felicia
11. Gjorde dig lite besviken? - ...
12 Gjorde dig mycket besviken? ...
13. Du skrev med på msn? -  andy pandy sweet like candy (a)  
14. Du snackade skit om? -  hihi :p 
15. Du åkte bil med? - simon och lena 
16. Gav dig en komplimang? - wendela&malin tror jag ? 
17. Du kollade på film med? - alexander  
18. Du åt med på resturang? - ? 
19.Betalade något åt dig? - papi  ♥
20. Grät inför dig? -  jag själv 


BOENDE
1. Bor dina föräldrar tillsammans?  jao
2. Om inte vem bor du mest hos?  -
3. Har du eget rum? - ja
4. Egen dator? - japp
5. Egen tv? - japp
6. DVD? - japp
7. Boxer? - inbyggd i tv.. 
8. Internet? - ja
9. Vilka färger har du i ditt rum? - beige typ, och brunt 
10. Har du stor golvyta? - naae
11. Får man plats att sova fler än en i din säng? - yaa
12. Är köket stort? - naae
13. Diskmaskin? - ja
14. Micro? - ja
15. Glass i frysen just nu? - au
16. Fler än ett badrum? - nepp
17. Badkar eller dusch? - badkar
18. Tvättstuga? - ao
19. Balkong? - ne här kör man på terass (y) 
20. Bra grannar? - moster ? jadå
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

00.26, m

jag har chattat med thomas i flera timmar...
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

23.22, michis

Jag känner att felicia inte har bloggat på flera dagar.. Men jag ska allt tvinga henne. Haha.
Nu sitter jag och har precis kollat på en film med familjen, jag frog inte till twin för att jag fortfarande har migrän och pappa sa att jag ändå inte hade fått dragit eftersom jag drog hem från skolan.

Men i alla fall, innan vi kollade på film så slängde jag och pappsen ihop en saffranskaka till imorgon (vi ska ha med oss ngt på konfa saken). Vi skulle Lägga den i en fiiiin ros-forn och lite sådär fint ni vet. Sen glömde vi den i ugnen i typ tio min för länge.. Haha sen när vi skulle ta ut sen ur den där (plast)formen så typ fastnade halva kakan i formen.. Och det var ju liksom den "fina rossidan". Haha så pappa tog det vi fick ut och smetade på lite glasyr på den... THAT'S MY PAPA! ;)
Nu ska jag sova..

puss
m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Super Marioooo

Hihih :D
Nu ska jag ta och spela supermario med min bror. Vi hade en överrenskommelse att om han läste Gossip Girl för mig skulle jag spela med honom, men jag fick tvinga honom att sluta läsa för att han har så hes röst och jag orkade inte lyssna på den x) Men då sa han att jag måste spela med honom ändå eftersom att han faktist hade läst en halv sida med jätte svår text på engelska!
Kul kille ;)

pusssssss
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

14.50, michis

Hej. Nu är jag hemma igen och har tagit ett låååångt varmt bad.. Jag åkte ju till skolan imorse trots att jag har migrän fortfarande. Jag hade ju som sagt lite prov att fixa.... Så jag gjorde FYRA STYCKEN PROV IDAG! Men sen åkte jag hem vid halv tolv igen. Ikväll ska jag nog träffa felicia om jag mår bättre.

Jag kollade runt lite på youtube och hittade detta jättefina kilipp på en sju årig kille som rappar "just the way you are" till sin lillasysten som har daunsymdrom. Jag började gråta när jag såg det. m man kollar på komentarerna under så finns det ju folk som är helt dumma i huvudet !
Faan vad arg jag blir!
 
 
så jävla söt !

puss, m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Españoles conectar de manana...

El español no es mi fuerte sujeto! Buenas noches Beso, Michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

pic



och juste, simon kom inte med ! -.-
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

17.50, michis

Hejj.
Det blev inte så mycket pluggande idag om jag ska vara riktigt ärlig.... Jag hamnade på massa roliga bloggar istället :p Haha typiskt mig.. Nu håller jag på och städar mitt rum och lyssnar på musik. NAJS!
Simons föräldrar kommer snart hit och ska kolla i mammas och pappas lager.... Hoppas Simon kommer med :D
ajja jag måste fortsätta nu... Mitt rum ser fortfarande ut så här...

dålig bild, jag vet. men tog med wabcam..


puss,
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Peter Hernandez

Även kallad Bruno Mars. Han föddes den 8 oktober 1985 på Hawaii.
Han är alltså 25 år och jag är helt såld på honom!
Jag kan sitta och lyssna på hans sångröst flera timmar per dag, och han är ju så sjukt jävla snygg också!
Omg jag dör. Han är väldigt duktig på att skriva låtar. Han har skrivit låtar till bland annat Alexandra Burke, Sean Kingston och han har skrivit Flo Ridas låt Right Round! Det visste ni inte va? :D

Somewhere in Brooklyn


Runaway Baby


Och min absoluta favorit:

The Lazy Song



Jag Hade migräg imorse när jag vaknade, så jag kände inte att det skulle vara jättebra att gå till skolan. Så jag är hemma och pluggar inför proven imorgon. Jag har ju Hkk och Sp. Och ett engelska prov, men det  kan vi inte plugga inför men ändå :p Jag tror jag ska fixa mitt engelska omprov också imr, så jag får det överstökat..

Sen när Alexander (min bror) kommer hem hade jag tänkt mig att vi skulle baka litte pippakakor. Jag ska ju på Faringe Julmarknad på lördag med min konfan (dom som tror att jag och felicia är kristna för att vi konfirmerar oss kan sätta sig på en pinne och rotera tkr jag..), och vi ska ha med oss ngt vi har bakat, så det får duga med pippisar som jag slänger på lite glasyr på..
Nej nu måste jag plugga igen.

Puss och kram
michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

s.k.a.b.b

du är så grymt pinsam!
jag skäms nästan över dig. även fast du är den äckligaste bruden på hela almunge skola -.-
S.K.A.B.B kallar jag dig.

Ajja nu ska väl jag ta och sova.

puss, michis
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

goodnight!

goodnight!

omg i just love belgium people!
all love to them!
<3
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

PLUGG!

Nu har min nyblivna fur åkt hem ;( Haha. Jag ska plugga lite till spanska, svenska och hkk proven nu... jävla mycket skit vi har nu innan jul. jag är jätte stressad och skulle bara behöva ligga och sova i ett dygn eller två. jag är jätte rädd att jag bara får g i varje ämne bara för att jag inte har pallat göra massa prov och läxor.. jag trodde inte det skulle vara så svårt att få höga betyg, jag trodde faktist att jag skulle få mvg i engelska och syslöjd t.ex, men det visar sig att jag högst kommer få vg i engelska. och slöjden vet jag inte. förmodligen g eller vg där också..

men hörrninini.. imorgon är det skola igen, jippihoo!
men nu ska jag fortsätta plugga..

puss, michis

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

just the way you are

Nu sitter jag och Michis här och lyssnar på musik och ritar. Ni får se våra skills snart. Och vi pratar nog lite skit oxå måste jag erkänna :p

Dagens komentar av Felicia: Men det där är inte Benny!! :o
Dagen låt: Your love is a drug - Lieghton Meester
Dagens snygging: Drew Fuller


Bild från Google.

Dagens bilder:

Felicias skills. The Beatles!

Michis skills. Abba

Flumm in the webcam!?

Kiss! Avis Alex?

Jag tröttnade på mig själv så.....

.. jag gifte mig!

Small head, or what?

Ooooo.. MONSTER!


Snart ska jag hem och skriva önskelista! 

Jag älskar dej Michis Örnborn Ahlund!
Du är underbar hjärtat! ♥

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

11.59 michis

Hellue. Nu sitter jag i korridoren med massa dryga killar och Emma. Vi snackar om att man inte får kalla min pappa för mackan. Haha ajja idag vet jag inte vad jag ska göra. Emma kanske hänger med mig hem, men det är inte säkert för hon fyller ju år idag. Jag fick hem lite säker från style by tyra igår :D men de var tyvärr inte till mig utan till en kompis i julklapp. Nu måste jag springa till musiken. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Tidinställt inlägg!

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA EMMA!
alla kollar in hennes blogg och säger grattis!
http://emmacedervall.blogg.se

Visste du...

att jag vill - inte att det ska vara slut mellan mig och daniel
att jag har - grymt ont i huvet
att min senaste kyss - var med den jag älskar enormt mycket
att jag lyssnar mycket på - bruno mars
att jag funderar på - gymnasiet...
att jag pratar - inte lika ofta som jag sjunger
att jag inte gillar – att vara utan dig daniel
att min första riktiga kyss – var på min säng när jag var 12 år och spelade buzz med simon och ellen... (kysste simon och inte ellen dåra ;) )
att jag avskyr när folk snackar - skit om danne
att kärlek är – komplicerat
att jag gillar – älskar daniel
att jag alltid kommer att – vara småkär i Hugh Laurie (Dr. Gregory House)
att jag är hemligt förälskad i – daniel winberg
att sist jag grät var – för någon timme sedan..
att min mobiltelefon är – har dåligt batteri
att när jag vaknar på morgonen – vill jag somna om och aldrig vakna igen
att innan jag går och lägger mig – borstar jag mina tänder 
att idag har jag – kramat min bästavän felicia sofie ahlund
att jag just nu tänker på - danne (ovanligt nu för tiden? nej...) 
att i kväll ska jag – sova 
att jag hoppas – att du fixar dina problem fort danne.
att jag verkligen vill – ha fanta exotic nu




bild från måndags kväll, i'm sorry i forsed you to see that horrile pic !

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)