>

24 pics

So this is my sälen, 2011!

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

lätt för dig att säga att allt kommer bli bra när ditt liv är så jävla perfekt

Blev inget ulven för min del.. Felicia och Emma åkte med mig hem.. Vi kollade väl på tv och höll på lite med datan.. Sen drog dom nu till ulven. Men jag orkade inte för det känns som att jag har bihåleinflammation. Suck.
Nu ska jag lägga upp alla sälen bilder.. Eller några iaf :p Nu loggade Ricardo in på msn, GREAT! (a)
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

johanna och sven - Björn Rosenström




Nu drar vi till ulven!


P U S S
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

BRUNETTE

JUSTE JAG GLÖMDE,
JAG HAR JU FÄRGAT HÅRET!
SÅKLART SÅ SKA NI FÅ LITE BILDER PÅ RESULTATET!




♥ Stickad tröja - H&M

♥ Tights - Bik Bok

♥ Skärp - Mammas garderob ;)

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Jag är från Stockholm, lite finare, lite bättre.

Hejsan!
Jag har haft fullt upp hela helgen. Eller nja. Men jag har gjort saker och sen har jag varit för trött för att blogga x)
Men här kommer min helg:

Fredags, kom hem från sälen, la mig i sängen och dog.
Lördags, låg hemma och dog tills klockan halv sex på kvällen. Drog då till Felicia och satt och bratade med vår gemensamma mamma. Felicia hade inte kommit hem än, men när hon gjorde det blev hon glad att jag var där (a) Sen blev det Mello och efter det sängen.
Söndag, Vaknade hos Lisa. Sminkade mich och så. Kina och Guy (moster och morbror) kom och hämtade mig för att vi skulle vidare till (my hometown) Sollentuna. Där bor Kina's gamla dagisbarn. Deras mamma fyllde 40 så vi överraskade dom med att komma :D Jag satt typ med Ricardo och Natalie (dagisbarnen, Nattis är 97:a och Ricky 94:a), och vek papper x) Hahah dem är nog de ända av mina kompisar som har tålamod med sånt :p Skitkul att äntligen träffa dem, helt underbara människor! :D
Sen åkte vi iaf hem, och jag somnade klockan halv ett för att Ricky höll mig vaken genom att vägra sluta skicka sms :o Då sa jag att jag skulle väcka han klockan sex imorse. Så jag ringde och väckte hen då :D Haha stackars pojke :')



Nattis, Doina, Engla, Guy


Kinas kropp, Engla, Guy, Ricky

Och nu sitter jag här och väntar på lilla Emma som snart kommer med bussen. Vi fick en lång håla idag så jag sitter hemma i soffan och lyssnar på hysteriskt hög musik och sjunger :D


Emma kommer med min kamera och jag har inte hunnit ladda över sälen bilderna än. Så dom kommer upp under dagen hoppas jag!

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Solsidan ikväll

Michis kommer hit om några timmar. Hon ska hjälpa mitt med mitt hår. Nej, jag ska inte färga de. inte nu iaf. Jag ska krusa de bara. Vill se hur de ser ut. 
Jag kom ju hem igår, från Storlien. Och gissa vem som kom springade när jag kom in genom dörren? MICHIS! Jag hade frågat om hon ville sova där. Men hon sa att hon skulle komma vid 9 och klockan var typ.. 6 när jag kom hem? Jag kände på mig att hon skulle vara där. Och jag hade rätt!
Så imorse drog Michis till någon kompis till hennes moster eller någon. Jag har ingen aning om vad hon heter.. Efter hon åkte har jag bara vart hemma. Hjälp mamma med tvätten bl.a. Pluggat oxå, jag har ju tre prov nästa vecka! Underbart! Ajja, nu sitter jag och lyssnar på Bruno Mars. Funderar på att gå ut och köra Cittran lite innan Michis kommer.



Jag tog lite bilder med kameran i Storlien. Jag kanske hinner lägga upp dem imorgon.  


puss 

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Sitter i bilen hem nu.

Läser tidningar och kollar på 90210 Beverly Hills :D
Ska bli skönt att komma hem kan jag säga er!




OCH JAG SAKNAR MINA BÄSTA VÄNNER EMMA EMILIA ELISABETH CEDERVALL OCH FELICIA SOFIE AHLUND ÖRNBORN!

Emma ska jag förhoppningsvis träffa imorgon, men Lisapisa får jag nog vänte med ända till på måndag morgon :'''(

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

in the middle of the parkinglot!

Hejhopp! Jag har knappt haft ngt Internet på hela veckan. Och det jag har haft har varit grymt långsamt! Nu sitter jag i bilen med mobilen, vi ska lämna tillbaka skidor och allt sånt. Ikväll åker vi hem, ska bli jävligt skönt.. har saknat en skön soffa att sitta i. Haha. Jossan och pappa är kvar i backen nu, men Alex har ont i fötterna och jag fuck ont i huvet och tröttnade på alla människor. Jag skriver mer i bilen hem ikv eller sen när jag kommer hem, idag eller imr iaf. Puss från mig i sälen!
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

a normal night at felicia's


Felicias (och miiin plastis) mami

me in Eriks (Felicias (och min) papi) konstiga grej....

JAO!

Omg jag var så lycklig efter natten innan ;)

jao.. så går det när man har pojkar på rummet och behöver raka benen snabbt som tusan.... FAN vad ont det gjorde...


Felicia försvaaaaaan kan nåååågon säääga huur?!

BECCO!



OCH SIST MEN INTE DET MINSTA SÖT:

THE SLEEPING BEAUTY!

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Bilder från Storlien








Bilderna är tagna med min mobil, så dem är inte så fina. Men ni fattar vad jag menar när jag säger att det är sjukt fint här uppe + att det är mycket snö. Jag ska försöka ta lite bilder från backarna, för där är de typ världens finaste utsikgt!
Nu ska jag kolla på House och CSI NY som jag har missat medans jag var här uppe. Sen blir det att gå till den norska affären och köpa lite godis. Som om jag inte redan käkat för mycket ;)




puss från Storlien

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

min creepy bror jag jag (a)







Haha och som vissa kanske vet så hade jag löshår i förr. Jag tog kort på det.. Det är en del kan jag säga :p




P U S S från sälen!
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

klockan är för mycket för mig..

Godnatt!
Imorgon blir det upp, kasta paket på min lite-äldre-än-idag mamma. Sen packa sig in i bilen och fara upp till tha Sälen.

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

pictures.

Det kommer komma upp lite olika bilder under veckan. Några från när Mille och Danne var här, när jag sov hos Felicia förra lördagen och lite andra random bilder som jag tog i onsdags eller när det nu var.. ;)


Min lillebror ville så gärna vara med i bloggen ;)



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

det var en gång en kanin som andades med rumpan, en dag satte han sig ner och dog

Hej.
Jag är inte på humör idag asså. Jossan åkte nyss härifrån för att träffa sin pojkvän. Han var inte så glad idag och då blev Jossan också irriterad. Menmen, idag vet jag inte vad jag ska göra. Packa det sista inför imorgon. Och duscha. Idag är en äkta dag då jag vill ha en bra serie att kolla på ;o Typ 90210, ska be Emma logga in på msn och skicka den tror jag.. Hihi.

Pallar inte mer nu.

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Bloggning från bilen



Nu sitter jag i bilen, vi (jag, Felix, pappa) ska ju till Storlien. Vi klev upp 6, och åkte 7. Sen somnade jag och sov till 9. Och nu sitter jag här och bloggar i baksätet. Jag har hela baksätet för mig själv! :D WIIE!
Vi är i Bollnäs nu, men vi har många timmar kvar tills vi är framme. Vi ska ju stanna och äta lunch i Åsarna oxå. Underbart! Jag är skithungrig!

Vi ska bo hos pappas fasters man. I deras stuga i Storlien. Jag tar nog lite bilder där uppe, så lite bilder borde ju komma upp på bloggen. Här är bilder från google på Storliens backar. Där vi brukar åka iaf. Juste, vi kanske ska åka till Åre och åka skidor i år oxå.








Sveriges kung har faktist en stuga i Storlien. Det tyckte jag var jättecoolt när jag var mindre! Haha.  


Kung Carl Gustav den 16 - Drottningen Sylvia - Prinsessan Madelene - Prinsessan Victoria


Och här är kungen och drottningen med en ren.



Nu ska jag ta en macka ;)

puss
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

ORKAR INTE BLOGGA!

Igår var jag i stan med Wndla och Emma. Satt inne på Café Linné Hörnan och kollade in Wndlas ögongodis. Haha, sen drog jag hem till Felicia. Vi kollade på Sound of Music, för jag hade aldrig sett den. Haha.

Sen idag åkte jagf in till stan med pappa och Alexander och spelade bowling och hämtade nycklar och massa grejer. Så tog vi med Jossan (Svensson) på vägen hem. Har kollat på film nu..

Kanske inte kommer vara så bra update i veckan. Både jag och Felicia drar till Fjällen! Men hon till Storlien och jag till Sälen.

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Snabbblogging?

Nu blir det ett snabbt inlägg, för jag måste packa kläder och skit till Storlien innan Michis kommer. Michis och jag ska ha myskväll. Så ovanligt? Haha. 
Ajja, nu sitter jag och lyssnar på Rihanna. Och tänker på min kompis som har vart med i en bilolycka. Han krockade med sin epa, den idioten. Säkert för att smsade samtidigt som han körde. Osmart! Så nu har både han och hans epa 'skador'. Okej, jag ska inte säga för mycket här nu. Jag vet bara att han krockade, inte hur och varför?



puss 

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

utan facit är lärarna bara vanliga människor.

Förlåt om du läste det förra inlägget. Som ni förstår så är jag skit deprimerad. Orkar absolut inte skriva något egentligen.

Jossan (Eklund) skulle ju med till sälen nästa vecka, men hon fick inte för hennes mamma. Bajs. Och Emma kunde inte heller följa med. Felicia ska upp till Storlien med massa gubbar istället. Och jag kan inte åka med henne för då missar jag mammas födelsedag.. That's life. Jag kommer ifrån den här jävla by hålan i alla fall. Och så ska jag till Göteborg vecka elva för att praoa på min älskade kusin Elliot's dagis. Sen när jag kommer hem så ska jag gå med min paralell klass en vecka eftersom alla i min klass har prao då.. Jag behövde byta, för annars missar jag konfa lägret, och då blir det svårt att bli konfirmerad sen..

Och så har vi ju en vecka i Belgien att se fram emot.. Där kommer ju Daniel W vara med, och han hatar mig just nu av någon random anledning, som jag inte har en aning om vad det är.

Nu ska jag sluta skriva och lämna ut massor av folk i bloggen. Jag orkar verkligen inte mer. Inte blogga, inte skolan, inte massa daniel hit och dit, konstiga kompisar som är psyko. Jag orkar ingenting. Och absolut inte jävla byhåla som kallas almung, knutby, funbo, länna, äh vafan, vi tar hela jävla uppsala när vi ändå håller på.

I N G E N P U S S I D A G I N T E
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

and i pray.

varför blev det såhär? varför måste jag berätta allt hela jävla tiden? ingen borde berätta/göra saker med mig dom inte vill att någon annan ska få reda på. that's it (finns såklart unnantag, ni vet). jag kan inte hålla käft. kiss and tell, yes babe thats me. fuck vad jag hatar det. kan ingen bara spola tillbaka tiden till i lördags morse? innan ni åkte hem. det finns så mycket saker jag inte skulle ha gjort, så mycket saker jag inte skulle säga till någon. om jag bara visste att allt skulle bli så fucked up. det visste jag väl egentligen innerst inne, men jag var så stolt att jag inte kunde hålla det för mig själv. och din bästa kompis visste ju, så direkt när ni gick på bussen så ringde jag min bästa vän och andra halva felicia ahlund. jag hade tänkt att hålla det till bara henne. men sen när emma kom hem så var jag så glad och stolt och berättade för henne också. och jag ville verka intressant inför josefine och malin så dom fick också veta. och massor av andra också. och varje gång jag sa något började jag må sämre och sämre. jag tvingade alla att inte säga något, men det funkade ju såklart inte.  jag har gillat dig i nästan exakt ett år nu. mer ibland och mindre ibland, jag har ju haft två killar emellan. men om någon hade frågat mig "michis, har du på riktigt kommit över honom?", och jag hade svarat helt ärligt utan att ljuga hade svaret blivit något i stil med "nej för i helvete. glöm det. det går inte att glömma honom. han är det jag kallar underbar, allt som behövs för att förtjäna ett 'du är bäst i hela världen', det har han!". så hade det sett ut om jag varit ärlig. men såklart så ska jag gå och göra allt sämre. jag ska sluta skriva nu, du läser säkert inte längre. men om du gör det så
jag älskar dig. du vet det. du bryr dig inte. men det skiter jag i.
jag säger det en sista jävla gång:
daniel, förlåt.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

.

Goder afton goder afton bååååååde herre och fruuuuu, vi önskar edr alla en fröjdesfull jul!

Tjena mors!
Jag sitter just nu i soffan här hemma och gör mest ingenting. Skolan idag var som vanligt okej. Matte provet kan ju ta sig i rumpan, men annars ganska soft.  Haha jag kommer få IG på provet. USCH!

Idag ska jag göra amerikanska pannkakor! HAHAH vi får väl se hur det går.. Hehe. Men hörrninini, nu måste jag plocka ur diskmaskinen så lilla mami blir glaad!



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

fjortis är ingen stil, det är en sjukdom

Jag heter: michiiiis
Jag vill dricka: massor av o'boy
Jag har: mjölk i mitt kylskåp?
Jag är rädd för: malin eklund
Jag är inte: mupp
Jag sjunger: malltid
Ett djur jag påminner om: myrslok (finns det fler djur på m?)




Ska fotografera lite saker nu. Mamma har ju proffs grejer förstår ni. Bilder kommer senare.



P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Soo Felicia-style! (x

Ska snart åka till pappas faster. Hon fyller år och vi ska gratta henne. Underbart att komma hemmifrån! Jag kände verkligen att jag behövde komma bort några timmar. Nästa vecka drar man ju till Storlien med pappa, Felix och några andra. Åka skidor och slappa framför kaminen, bara tanken gör mig asglad. Jag orkar inte vara hemma längre, jag är så less vissa personer i skolan, att jag skulle göra vad som helst för att få åka iväg!

Ajja, här får ni en bild på kläderna jag ska ha på mig när vi åker och grattar Alice. Kanske inte synns så mycket men, de är en vit blus som sitter fast med en ganska vid kjol. Och kjolen har fickor, soo Felicia-style! Haha, var bara tvungen att skriva de ;)  





pöz
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Mp-3

Idag slutade jag klockan två och då åkte jagf med min mamma och morbror hem. När jag kom hem låg det en ny, blå Mp-3 spelare i brevlådan :D Haha fast den har värdelöst minne så det är inte så kul. Men ajja.

Skolan var okej. Som den alltid är, jag hade engelska prov. Tror det gick bra. Sen kom jag på att vi har matte prov imorgon. Det däremot kommer inte gå bra! Fy.

Nej nu ska jag lägga in musik.


P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

7 things

The 7 things I hate about you!
You're vain, your games, you're insecure
You love me, you like her
You make me laugh, you make me cry
I don't know which side to buy
Your friends, they're jerks
When you act like them, just know it hurts
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I hate the most that you do
You make me love you

And compared to all the great things
That would take too long to write
I probably should mention the 7 that I like

The 7 things I like about you!
Your hair, your eyes, your old Levi's
When we kiss I'm hypnotized
You make me laugh, you make me cry
But I guess that's both I'll have to buy
Your hands in mine
When we're intertwined, everything's alright
I wanna be with the one I know
And the 7th thing I like most that you do
You make me love you.





Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

konfirmation

Skola idag. Ganska okej först. Men runt tio så blev det stört och jag blev på dåligt humör. Var på pissigt humör tills typ halv två på konfan. Vi lekte vigsel i kyrkan. Jag och Simon(Svensson) gifte oss först. Haha det var otroligt svårt att inte skratta! Ni skulle sett oss! Jag hade en gardin över huvet, med ett diadem på toppen. Och Simon Hade en blomma som stack upp ur halsöppningen, glasögon och vingar! Ni vet sånna som man hade när man var fem och lekte ängel/älva!

Sen gifte Simon om sig med Mona Sahlin (Simon Åhr)! Och nu är jag djupt deprimerad..

Haha kul. Nu ligger jag i min säng med dunder huvudvärk. Ska sova tror jag..


P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Kungsberget

HEJ igen!

Nu har jag tagit ett långt och varmt bad efter den kalla dagen. Vi har ju som sagt åkt skidor/snowboard idag i Kungsberget. Najs, men väldigt kallt!
 Finns väl inte så mycket att säga tror jag?

Här kommer lite bilder från Josefines kamera innan den dog. (http://www.jsfneklund.blogg.se)




P U S S






fy fan vad jag mår dåligt nu. jag förstår ingenting. ena sekunder så säger du en sak och nästa sekund säger du motsatsen till det. jag får ont i huvet av dig. du kan få mig att bli arg och sur i flera timmar genom att bara säga en liten jävla mening. men det är också bara du som kan få mig på topp genom att du skickar ett sms och ditt namn kommer upp på min display. jag gillar verkligen dig. det vet alla. även om jag nekar. du gillar mig. eller du säger det. men du nekar ännu mer än mig, så folk börjar väl tro dig. jag vill att du ska skita i henne. jag vill att du ska vilja ha mig. inte att du vill ha mig när du känner att du har tid eller lust. hoppas allt blit bättre.
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

m

Hej.
Kom hem nu. Mamma och pappahämtade mig i skolan efter kungsberget.
jag skriver snart, måste duscha förts!

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

21.50

Nu ska vi ta och sova! Får se om det hinner bli ett inlägg imr bitti? Någon som tror det? NEJ! Hahah men man kan ju alltid hoppas.



P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Hate That I Love You

Rubriken säger allt.


Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

EMMA

Hej!
Nu har jag kommit hem från Felicia. Eller jag åkte in till stan med pappa och köpte en jacka. Sen åkte jag hem och nu sitte jag hemma hos Emma ist :p
OMG! EMMA IS BACK!

Mwahahahah jag ska sooooooooooova här!


Nu ska jag vara social.


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Haha mina småpojkar

Nu har graabsen åkt vidare. Emilio skulle hem och ladda inför match och Danne skulle antingen till sunnersta eller på träning.

Mys igår. Kollade på film och sen däckade en av två killar och jag snackade med den andra ett tag ;) Ruuligt. Sen typ vaknade vi och nu har dom ju åkt.

Ikväll så ska jag eventuellt hem till Felicia med Becco. Men bara kanske. Jag mår lite illa, så vi får väl se hur det blir. Tove (Felicias kusin) skulle ju dit idag, men hon har fotbollsgrej. Så då tänkte vi att vi kan dra dit på tjej kväll istället.

Nu ska jag sova ett tag.


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Emilio och Daniel

Goder afton!
Emilio skickade ett sms och sa att han och Danne  kom hit. Så det gjorde dom. Så nu ska dom sova häär. Najs. Danne tror att pappa ska mörda honom... Poor him. Hahah. Men här kommer några bilder, och bara så ni vet så är det Dannes hand med nagellack på ;)






P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

R E B E C C A K A R L S S O N

Tjenamors!
Ganska soft dag, typ 10 pers i skolan, inte mycket jobb alls. Plus att vi slapp engelska provet, det blir på onsdag istället! Idag slutade jag halv två. Då åkte jag hem, satte mig och läste. Sen har jag skissat och ritat hela dagen.. Haha kan visa senare. Kanske imorgon. Jag ahr inte så stor blogg lust just nu.

Imorgon kommer Rebecca hit! WIIE! Det var ett tag sen man var med den bruttan helt själv. För er som inte vet det så var jag och Becco bästa vänner från typ fyran till en bit in på sexan. Sen fick vi liksom andra vänner och slutade nästan snacka. Vi gick inte i samma klass heller så vi träffades inte så ofta.
Men under den tiden då vi var allra bästa bästisar (haha!) så kollade vi på en film varje gång vi sov över hos varandra. Alltid samma film. Alltid lika bra. Alltid vårt stora intresse!
Gymnastik filmen "Stick It"!

Haha nu går varken jag eller Becca kvar på gymnastik, men jag saknar det så grymt mycket ibland.. Suck. Men jag orkar inte åka in till gränby varje tisdag klockan åtta och komma hem runt elva för att sen duscha och så.. Näej. Prutt på det. Plus att gränby satsar så grymt mycket, och jag gör det liksom bara för skojs skull.

Varför sitter jag och betättar om min livshistoria? Hahah nu ska jag fortsätta att rita.

P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Snöstorm

Jag stannar hemma idag. Det går ju inte att gå till bussen i det här vädret! Det snöar som fan. Så det blir en hemma dag med Playstation 2 och plogning med fyrhjulingen. Pappa är ju inte hemma, så mamma och jag får ploga. Ajja, just nu sitter jag och kollar på Jims Värld. Det är ganska tråkigt faktist.
Här kommer lite bilder, man kanske inte ser hur mycket det blåser. Men skisamma.







puss

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

life is a bitch and then you die

Det blidde att jag är hemma idag. Vaknade med huvudvärk så jag gick och la mig igen, vaknade nu igen. Mindre värk, men den är kvar. That's life.

Med min tekopp i handen sätter jag mig nu och pluggar inför engelska provet imorgon.. Och skriver klart min svenska uppgift till imorgon.. Och skriver klart engelska grejen om JB, AL och Ke$ha.. But hey, like I said, that's life.

Skriver med sen!



trött- jaooo


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

gnight

nu säger jag godnatt!
jag har satont i mitt huvud.
vill vara hemma imorgon.

får se hur det blir med den saken.

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

i don't hate you, i just lost all the reasons to love you

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Om jag kunde drömma..

.. skulle jag drömma om dig!


Just nu:

- sitter och pluggar på engelskan till provet på fredag.

- läser Stephenie Meyer's Om jag kunde drömma.

- lyssnar på mitt Rihanna album på Spotify.

- funderar vilken skidjacka jag ska köpa.

- deppar över att de bara är fem dagar kvar till alla ♥-dag..





Var på Ungdomsmotagningen idag. De blev min ända 'lektion' idag. Åkte hem efter. Efter att nästan ha spytt på bussen in till stan var de ganska skönt att åka hem och bara chilla. På ungdomsmotagningen kom det en tant och snackade med oss tjejer om sex, könssjukdomar och preventivmedel. En stund där var vi helt tysta, och så helt plötsligt ropade hon: "Brukar ni kolla på porr då?" Vi höll på att garva ihjäl oss asså! Hahaha,


Här kommer några jackor som jag gillar. Jag vill ha dem allihop! :D Lite suddig kanske..







pöss

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

JB

Tjena mors.
Sitter nu i mitt rum och gör läxor (fortfarande, har gjort det sen halv fyra ungefär). Det suger, iaf svenskan. Men engelskan är ganska okej. Jag skriver om Avril, Justin och Ke$ha. Så det är väl kul.

Min lillebror fyller ju som sagt år idag. Och när jag eller han fyller år så får alltid den andra "tröst paket" (a) Haha så jag fick en kaffe/te kopp, en sport-bh och JUSTIN BIEBER: FIRST STEP 2 FOREVER!

Hur glad tror ni att jag bleeev? Ungefär så hääääääääääääääääääääääääär glad! WIIE! HAHA. Jag har velat haft den aslänge, men den finns aldrig i någon afär, och jag har inte fått köpa på internet för mami och papi eftersom jag inte har pengar... SÅ JAG ÄR GRYMT LYCKLIG NU! Hahah. Och Emilia är avis nannan na! :D haha nej ska inte vara elak nu :P


Nej nu ska jag käka muffins (medans de andra åter äckel-tårta)..



mobilkamera


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Jag har inte....

... haft til eller ork att skriva idag. kan berätta lite snabbt om min dag nu innan jag ska sova.

vaknade klockan kvart över sju, åkte kvart i åtta till skolan och hämtade upp felicia på vägen

skooooooooola

konfirmation

hem till mig, på något sätt så hängde felicia med... haha vi skulle plugga.. det blev att jag låg och läste och felicia var inne på facebook

åt mat

felicia drog hem

jag pluggade

duschade

färgade min brors hår (fast blev ingen skillnad nästan, för att mamma var nojig att han skulle bli missnöjd -.-)

kollade på tv

borstade tänderna och tvättade ansiktet

och nu sitter jag i min säng och ska sova, för jag ska upp klockan SEX imorgon.. min kära bror fyller ELVA år.. Gratta pöjken vettja.



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

because i'm leaving on monday morning

Hej.

På idrotten så ramlade jag på isen (hade skridskor).. Så jag började blöda på mitt knä(märkte det efter ett tag när jag bytte om). Men jag fortsatte att står där på isen och se hullig ut medans dom bra i klassen åkte runt mig och spelade äckel-rinkbandy. Jag fick spela med dom bra istället för med IG-skridsobarnen där jag egentligen hör hemma eftersom jag bara kan åka fort rakt fram men inte stanna eller svänga.. + jag är bollrädd. Så stog Danne där och bara mobbade och sa att jag är dålig och blablabla. USCH! Jag blir så förbannad på honom ibland!

Sen åkte jag hem till Felicia och så pluggade vi på engelskan. Har prov på fredag.. Efter maten så åkte vi till ulven och scrappade (mamma gillar sånt, typ pyssel...). Ganska kul. Simon är sååå kreeeeeativ :D Han tog min idé om att skicka alla ♥-dag kort till belgarna. Så han ska skicka till Idriss, men jag och Felicia gjorde ett till Simon (han ville så gärna ha ett) och till en annan kille (a) Haha naawh vår lilla älskling.

Nu kryper jag till kojs (hahah hade svenska förhör idag och då var "krypa till kojs" med). Vi hörs väl imr..




P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

håla

Här håla med felicia kal och emilio. Najs. Sen bajsidrott. Vet inte varför jag skriver x) ikväll ska jag plugga, och sen på ulven. Jag är trött.. puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

skola

God morgon! Jag somnade ca elva igår, vilket är alldeles för sent för mig.. Så försov jag mig imorse EN TIMME! Det är tur att jag har en personlig chaufför och inte åker buss. Nu kom Felicia också. Vi typ sitter här. Men jag ska sluta skriva nu och berätta om mig konstiga dröm för Lill Lisa. Vi hörs sen. Puss
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

2½ men, then i want my beauty sleep



P U S S
m
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

romeo and juliet i bet they never felt the way we felt

Felicia är ju inte alls pinsam. Såg vad hon skrev om mig och mille.... :O Haha kul tjej det där. Men ajja.
Vaknade runt nio imorse och satte på teven dirrekt. Se åkte vi till farmor och frafar för att fira Alle. Så efter det drog vi till Stinsen. Alex köpte kläder för alla pengar han ick idag av farmor och farfar... 1200 kr på JC.. Jag dör, ge mig ffs! Men iaf, sen somnade jag i bilen och gick som en zombie till min säng och somnade om tills min ena morbror och min kusin kom och köpte fem lådor kakor och kolor (a) Så NU ÄR MINA FUCKING LÅDOR SLUT!

och nu har vi one less örnborn i släkten, älskar dig! vi ses snart! ♥


Jag är lite smått flummig, nu har jag hamnat i sängen igen, kollar just nu på Amazing Race. Men jag ska väl ta och sova om någon timme.

Haha jag hade jätte roligt igår, Emilio och Felicia är ju jätte kul. Och som Felicia sa så kom Rebecca, och då vart det liksom så att hon var med Becca och jag med mille. Vi typ snackade bara. Ganska najjs, han är en härlig grabb ;) Haha. Nej hörrninini, nu får ni lite vackra bilder på er alldeles egna michaela örnboooorn! sen ska jag döda min dator (för idag iaf..).









P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

love you

Tove kanske kommer nästa helg. Underbart!
Det blir tjejhelg.
 För Felix och pappa ska på Svenska Rallyt.
 WIIE! :D





Älskar dej så gudomligt mycke Tove så du anar inte!
Varför flyttade du för?
Vi träffas inte alls lika mycke längre..
Så sjukt tråkigt..










pussen

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Nothing Left To Lose

Jag tror inte jag somnade förän halv 2-2 imorse. Så jag är jättetrött! Det var ganska kul igår! Jag, Michis och Emilo var där och sen några timmar senare kom Rebecca oxå. Rebecca skämdes över mig, som sa att pontus va en fegis & Emilio och Michis bara snackade med varandra. Undra.. Hehe, ne! Tror jag inte! ;p Sen åkte Emilio och Michis hem och då var klockan tio över tio kanske? Efter någon timme fick Rebecca skjus (stavning) av min pappa hem. Jag stannade och tog emot den sora checken! Haha.. 1000kr, grymt jobbat där asså!
Ajja, nu ska jag göra iordning mig. Vi ska till Märsta och hälsa på kusin Elton med familj. Sen kommer Sandra och Ilan dit oxå. Dem ska åka till typ Texas? Nej, jag vet inte.. Men typ. Så dem typ mellanlandar på Arlanda kan man säga.


Bild på söta lilla Elton!





LöÖv To YoU

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

Kom nyss hem...

... från stan, har varit döär med pappa och köpt födelsedags presenter till min lillebror. Han fuller ju 11 på onsdag!
Nu ska jag bara hoppa in i duschen och sen ska jag åka ner till almunge skola och stå i kiosken med Felicia och Emilio, venne om Kal kommer, han svarar inte på sms :o Det är ju hebo- pokalen(rally) där nere. Så vi ska försöka sälja lite grejor.. Nu måste jag fixa mig.
Hörs sen



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

HEBO-pokalen

Mys kväll med Michis och Michis mamma igår. Med godis och stuff. Här kommer lite bilder från igår. Eller fyra bilder fättaresagt ;) 




love u!



Snart kommer nog pappa och hämtar mig. Vi ska fixa iordning allt till Hebo. Om någon vill komma så är första start i Almunge skolan kl. 5. Jag, Michis, Kal och Emilio ska stå i kiosken i matsalen. Vi samlar ihop pengar till spanskagruppen. Rallyt håller på ganska länge så jag missar första delen av Melodifestivalen.. Nu ska jag fixa mitt hår.




*pusspåer*

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

movienight

Felicia kom hit till mich och mami ist, vi har nyss kollat på "i rymden finns inga känslor, och ska dra på "sex and the city". Haha jag tjatar om den hela tiden, men den har inte funkat innan, men nu hoppas vi att jag har en bättre version :) Orkar inte skriva nu.

P U S S
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

I ♥ TEE'S


melba.se
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

s e p t e m b e r 2 0 1 0

fredag fredag fredag!
Jag skulle hem till becka ikväll med lite tjejor (bland annat felicia). Men när jag kommer hem så fick jag inte det.. Pappa och Alex ska på bio och mamma ska vara själv hemma. Så jag får väl göra det bästa av saken och ha lite mysigt med mami istället för med tjejerna. Men det blir nog bra det ockå.
Nu blir det sängen ett tag. Skönt :p Bara ligga och inte tänka.

ni vet att om ni är osäkra på vem av mig/Felicia som skriver inläggen så står det nedanför inläggen. Antingen Michaela ♥,  Felicia ♥ eller Felicia och Michaela ♥  hahah :D



ta mig tillbaka till den här kvällen!


P U S S

Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

avril

Hejsan :)
Just nu sitter jag i biblioteket och skriver om Avril Lavigne. Jag ska typ hålla föredrag om henne och två andra pers.. Men det blir inte nu utan om typ två veckor. Typ nervös för att en viss simon svensson alltid mobbar mitt uttal på engelska. Suck. Men det går nog bra. Idag vet jag inte vad som händer.

Men ska upp och käka mat nu. Vi hörs sen!



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

john och grabbarna!

Hej!
Jag sitter vid köksbordet och har nyss käkat pannkakor. Nu har jag skrivit klart min Svenska sak! Det skulle vara en berättelse om att jag skulle åka fram/tillbaka i tiden med en tidsmaskin och träffa/uppleva något kul.. Haha jag skrev typ om att jagåkte till 1966 och träffade Beatles :p Men man fick bara använda 500 ord, så det var skit svårt.. Jag använde typ 588.. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag plugga lite på so och engelska. Gjorge bara halva so förhöret idag, för jag kunde inte mer, då sa han, så gullig som han är min so lärare, att jag får fixa den när jag har pluggat på det :D
Ikväll tror jag att jag ska sova tidigt, håller på att somna nu.. Haha men jag måste hoppa in i duschen först också.
Jag skriver mer imorgon.



haha min pappa...


P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

Put your hands up for the best motha-fuckers in the world.





so damn sexy!

Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

g r a n d

Kom hem för ett tag sen, ligger och pluggar på geografin.. Men det ända jag lär mig är att en av öarna i Danmark heter Fyn och att Norge har en stor fet snopp. Och så kan jag några städer i Sverige.. Men det är inte mycket att hänga i granen..
Men det ska nog gå... Fem länder tills imorgon.

Sitter också och chattar med Diana, som jag var en del med när jag var lite yngre. Det är Linneas kusin. Trevligt asså :)

Nej jag har inte tid att skriva..



P U S S
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

GILLAR

Nu är jag hemma från Grand. Det var kul att få träffa Rasmus igen! Storebror, saknar dej redan!
Innan vi åkte fixade Michis och jag min nya frisyr. Jag har länge tänkt på att byta och nu har jag äntligen gjort det! Och man får säga de själv är det grymt snyggt! Men mohhahaha, ni får inte se fören om ungefär 11 timmar! Och för er som inte går i Almungeskola, får ni se när jag lägger upp bilder. Och alla vet ju när det blir. ALDRIG! Jag har inte lagt upp bilder på en hel månad tror jag ;) Hehe, iaf. Nu måste jag plugga lite. Segt!


Btw, jag saknar Emma Cedervall! Kom hem tjejen!


Nu ska jag sätta på mig mina söta strumpor, som jag fick i julklapp av mormor, och plugga :)



*puss från mig*
Postad i: Felicia ♥ Kommentarer (0)

ETT TAPPERT FÖRSÖK ATT FÅ SOMMAREN KOMMA SNART...

Tjenis Penis :)
Nu sitter jag hemma hos Felicia och lyssnar på musik. Det var helt stört igår när jag skulle lägga upp videos, så det gick inte.. Felicia håller nu på att byta om och sminka sig för vi drar snart in till stan och äter middag och drar sen vidare till grand för att kolla på Blå Bil. Mysigt. Ska ta lite fina bilder på oss!

Men vi slutade ju klockan tio i två idag, så var hemma här redan tio över två. Då bakade vi en smulpaj med rebarber, lingon och något annat.. Hahah desperat efter sommaren, haha.. Vi får hoppas att sommaren blir sugen på att komma lite i förtid nu när vi har bakat 8) Men det är redan slut... Hihi..

Här kommer lite bilder på den underbara sommar pajen :)





Men nu ska jag hjälpa Felicia med håret.



P U S S
från oss
Postad i: Felicia och Michaela ♥ Kommentarer (0)

H U G H L A U R I E

nu sitter jag och kollar på mig lilla älskling! sen blir det cougar town.
skriver imorgon..



p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)

kom nyss hem från ungdomsmottagningen

Haha alla tror att jag är gravid nu. Men så kul har jag inte haft det ;) Men vi var där med skolan för att vi skulle veta var det låg och vad man gör där och så. Ganska så kul :D

Nu är det egentligen konfa, men jag är så grymt trött att jag nästan somnade på bussen hem. Så nu sitter jag och kollar på tv och skriver på min svenska uppsats. Det går nog ganska bra. Men jag vet inte.. Jag är så trött på allting, vill bara sova hela tiden..

Men jag vet inte vad jag ska skriva så jag lägger mig och sover ett tag. Lägger upp lite grymma videos sen :D

FELICIA SNACKA MED DIN MODER! 


p u s s
Postad i: Michaela ♥ Kommentarer (0)